Nyhed

Tesla-chef udgiver eget techno-nummer på SoundCloud

Hør Elon Musks nummer "Don't Doubt Ur Vibe" her.
forfatter

Elon Musk er den virkelige verdens svar på Tony Stark. Hans ene firma, Tesla, bygger elbiler, mens det andet, SpaceX, sender rumraketter i kredsløb om Jorden. Men ud over at ville kolonisere Mars og forhindre onde robotter i at overtage verdensherredømmet har Musk åbenbart også tid til at … være techno-musiker!

I hvert fald har han netop (nej, seriøst!) udgiver et techno-nummer med titlen “Don’t Doubt Ur Vibe” på SoundCloud.

Musk har gjort reklame for nummeret via sin Twitter-profil (hvor han i øjeblikket kalder sig selv for E “D” M), hvor han også har postet billeder af den … øhm, kreative proces.

Nu kan du i hvert fald bruge nummeret til at komme godt i gang med din weekend!

Han gør fremtidsdrømme til virkelighed Teknologier, der for alle andre ville være science fiction, bliver virkelighed i hænderne på serie-entreprenøren Elon Musk.

Det er i øvrigt ikke første gang, Elon Musk udgiver sin egen musik på internettet. For cirka 10 måneder siden kom nummeret “RIP Harambe”, som var en hyldest til en afdød gorilla fra den zoologiske have i Cincinnati.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.