TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Satser på bæredygtighed og innovativ teknologi

Se planerne for BMW’s nye elbiler.

forfatter
Publiceret 27/08/2021 - 16:17

De har før nævnt, at de vil have elektriske alternativer på alle platforme, og ved en investorpræsentation for nylig præsenterede BMW bl.a. otte nye elektrificerede bilmodeller. Deriblandt en helt ny elektrisk Mini.

Men først kommer den store premium-SUV iX, som ruller ud på vejene til efteråret – otte år efter at i3 debuterede som BMW’s første elbil. Med den vil BMW have fire helelektriske biler i 2022, for så triller den nye i4 også af samlebåndet og ud til de første kunder.

Den X3-lignende el-SUV iX3 er allerede i salg og kommer snart i en lettere opgraderet version, og hvis vi tilføjer Mini Cooper SE, er vi faktisk oppe på fem eldrevne bilmodeller fra BMW-gruppen.

Læs også Vi har prøvet BMW iX3 Den første helelektriske SUV fra BMW har alt, hvad man behøver – bortset fra én ting.

Ifølge BMW’s investorpræsentation vil 90 procent af de segmenter, BMW dækker, være elektrificeret inden udgangen af 2023, og i 2022 lanceres elektriske udgaver af den store 7-serie og den populære SUV iX1.

En elektrisk 5-serie dukker op i 2023, hvor den elektriske Mini Countryman også lanceres, som er en femdørs Mini med mulighed for firehjulstræk. En biltype, der i forvejen er populær som hybrid.

De fire andre elmodeller er ikke afsløret endnu, men vi tør godt gætte på, at en elektrisk 3-serie og flere Mini-modeller er blandt dem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny generation af Harley-elcykel får Google Cloud De nye modeller gemmer næsten alle nyheder på indersiden.
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Verdens smarteste elcykel i to nye udgaver Elcyklernes svar på Tesla er klar med to spritnye modeller.
Porsches perfekte kompromis Pris og ydelse gør GTS til Porsches måske bedste Taycan-udgave.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend