Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

BMW iX1 kommer til næste år

Helelektrisk udgave af X1.

De kommer som perler på en snor, elbilerne fra BMW. Den populære i3 har på kort tid fået nye slægtninge i form af to SUV’er – iX3 og den større iX – og vi ved, at en firedørs Tesla-konkurrent – i4 – kommer senere i år. Og næste år kommer så BMW iX1.

iX1 bliver den elektriske udgave af den kompakte X1, der allerede findes som hybrid, og de første billeder af den camouflerede udgave viser en bil, der har de samme proportioner, men uden noget udstødningsrør bagpå.

Den elektriske iX1 blev lanceret som 2022-model og bliver BMW’s naturlige konkurrent til elbiler som Volvo XC40 Recharge P8, og den vil sandsynligvis dele drivlinje med iX3, som vi allerede har prøvekørt.

Vi har prøvet BMW iX3 Den første helelektriske SUV fra BMW har alt, hvad man behøver – bortset fra én ting.

Det betyder i så fald op til 286 hk og en rækkevidde på næsten 500 km, men indtil videre er det uklart, om den bliver tilgængelig med andre batteripakker, og om den får firehjulstræk.

Den debuterer sandsynligvis med forhjulstræk, da den vil dele platform med den kommende X1, men det rygtes, at BMW stadig overvejer xDrive-udgaver af iX1.

Annonce

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Helelektrisk udgave af X1.

Helelektrisk udgave af X1.

Helelektrisk udgave af X1.

Helelektrisk udgave af X1.

Helelektrisk udgave af X1.

Helelektrisk udgave af X1.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.