Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 05Deltag

Nyhed

BMW iX1 kommer til næste år

Helelektrisk udgave af X1.

Skrevet af / 10/04/2021 - 10:42
BMW iX1 kommer til næste år

De kommer som perler på en snor, elbilerne fra BMW. Den populære i3 har på kort tid fået nye slægtninge i form af to SUV’er – iX3 og den større iX – og vi ved, at en firedørs Tesla-konkurrent – i4 – kommer senere i år. Og næste år kommer så BMW iX1.

iX1 bliver den elektriske udgave af den kompakte X1, der allerede findes som hybrid, og de første billeder af den camouflerede udgave viser en bil, der har de samme proportioner, men uden noget udstødningsrør bagpå.

Den elektriske iX1 blev lanceret som 2022-model og bliver BMW’s naturlige konkurrent til elbiler som Volvo XC40 Recharge P8, og den vil sandsynligvis dele drivlinje med iX3, som vi allerede har prøvekørt.

Læs også Vi har prøvet BMW iX3 Den første helelektriske SUV fra BMW har alt, hvad man behøver – bortset fra én ting.

Det betyder i så fald op til 286 hk og en rækkevidde på næsten 500 km, men indtil videre er det uklart, om den bliver tilgængelig med andre batteripakker, og om den får firehjulstræk.

Den debuterer sandsynligvis med forhjulstræk, da den vil dele platform med den kommende X1, men det rygtes, at BMW stadig overvejer xDrive-udgaver af iX1.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Snart behøver du ikke at oplade din elbil

Nu kommer Tesla Cybertruck endelig på vejene

Mercedes klar med første højhastigheds-ladestation i Europa

Se den elektriske byfræser i Gøteborg

Verdens første af sin slags

Elbil fra ... Xiaomi!

Twingo bliver superbillig

Nyt el-løbehjul fra Segway

Her er Volkswagens første elektriske stationcar

Rivian går "trick or treat"

Honda, Lexus og Toyota viser fremtidens elbiler

Dynaudio i prisvenlig elbil

0
Scroll to Top