Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

OnePlus tænker anderledes med navnet på foldbar mobil

For at drille Samsung præsenterer OnePlus en bedre foldbar mobiltelefon med et andet navn.

Skrevet af / 28/07/2023 - 09:30
OnePlus tænker anderledes med navnet på foldbar mobil

Det har nok ikke undgået nogens opmærksomhed at Samsung forleden lancerede to foldbare mobiler, Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5. For at følge med hypen og samtidig give Samsung tørt på, benyttede Oneplus lejligheden til at offentliggøre nyheder om sin kommende model.

Læs også Samsung slår nye folder Samsung forbedrer sine foldbare smartphones over hele linjen.

I modsætning til alle andre, der kalder deres Fold, som Samsung Galaxy Z Fold, Google Pixel Fold, Xiaomi Mix Fold og så videre, vil den blive kaldt OnePlus Open.

Forskellen er, at den har lidt bedre specifikationer end Z Fold 5. Hvor Galaxy Z Fold 5 nøjes med en 7,6-tommers indre skærm med en 6,2-tommers ydre skærm, vil Oneplus Open have en 7,8-tommers indre skærm og en 6,3-tommers ydre skærm. Den vil også have mere hukommelse med 16 GB mod Samsungs 12 GB, og det siges, at den har hurtigere opladning.

Læs også Hele tre nye gadgets fra Google! På aftenens keynote på Google I/O viste de den foldbare Pixel Fold, budgetmobilen Pixel 7a samt Pixel Tablet.

At Oneplus har en foldbar telefon på vej, er ikke overraskende, eftersom søsterselskabet Oppo har sin Find N2 Flip på vej.

Kilde: Phonearena

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi har set Xiaomis elbil

Apple Car er skrottet

NIO vil stabilisere elnettet

Ikonisk bil bliver billig

Her er VW's stationcar

Teslas Cybertruck ruster

Folkemængde går amok på førerløs bil

Sverige i front: Første elektriske sne-scooter på vej

El-løbehjul for rå gamere

Porsche Taycan får mere kraft og rækkevidde

Denne her har mange ventet på

Får firehjulstræk og lavere pris

0
Scroll to Top