Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Kommer Tesla Cyberquad ATV alligevel?

Tesla har igen søgt om ophavsret til Cyberquad-navnet. Får vi en voksenudgave af ATV'en snart?

Skrevet af / 22/05/2023 - 12:35
Kommer Tesla Cyberquad ATV alligevel?

Mens vi venter på, at minibilen ‘Model 2’ kommer, ser det ud til, at Tesla holder drømmen om en ATV i live. Og det er ikke kun navnet Cyberquad ATV, der minder om Cybertruck-pickup’en. Også når det gælder udseendet er ATV’en som snydt ud af næsen på den specielle – og enorme – bil.

Tesla Cybertruck scaled 1
Tesla Cybertruck er enorm, og ligner ikke noget andet. (Foto: Tesla)

Det var under præsentationen af Cybertruck i 2019, at designet på ATV’en først blev vist. Klart inspireret af den elektriske pickup. Cyberquad ville selvsagt også blive et helelektrisk køretøj og være en naturlig følgesvend på ladet af Cybertruck. Hvis du for eksempel skal gennem skoven det sidste stykke vej til hytten, og stien er for smal til kæmpe-pickup’en.

Læs også Tesla Cybertruck fås kun i én farve – Men du kan foliere den i alle de farver eller mønstre, du vil, siger Elon Musk.

Ophavsret til Cyberquad ATV

Men hvor Cybertruck er blevet forsinket flere gange, er den nye ATV knapt blevet nævnt siden. Tesla-fans har spekuleret på, om den i det hele taget kommer.

Nu ser det imidlertid ud til, at Tesla stadig har planer om en ATV, eftersom Tesla tidligere i maj for anden gang søgte om ophavsret til Cyberquad-navnet. Det skriver Electrek.

tesla cyberquad for kids
Børneversionen af Cyberquad blev tilbagekaldt lige så hurtigt, som den kom. (Foto: Tesla)

Børneversionen trukket tilbage

For god ordens skyld kom der faktisk en børnevenlig version af ATV’en på markedet i samarbejde med Radio Flyer, men den måtte tilbagekaldes, fordi den ikke tilfredsstillede kravene fra Consumer Product Safety Commission (CPSC). Bl.a. havde den ikke mekanisk dæmpning.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

0
Lyd & Billede
Scroll to Top