TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Teslas Cybertruck kommer først i 2023

Den elektriske pickup-truck er tilbage på tegnebordet.

forfatter
Publiceret 16/01/2022 - 14:29

Der er mange elektriske pickup-trucks på vej på markedet. Især amerikanerne er glade for de store firehjulstrukne biler, og ingen af slagsen har fået mere opmærksomhed end Teslas Cybertruck.

Læs også Tesla Cybertruck fås kun i én farve – Men du kan foliere den i alle de farver eller mønstre, du vil, siger Elon Musk.

Teslas pickup-truck med det meget specielle design blev præsenteret helt tilbage i 2019, men lige siden har der været meget stille omkring Cybertruck, og nu tyder meget på, at alle, der havde glædet sig til at købe det elektriske monstrum, må væbne sig med endnu mere tålmodighed.

I hvert fald skriver nyhedsbureauet Reuters nu, at Tesla først planlægger at påbegynde produktionen af Cybertruck i slutningen af første kvartal 2023 – altså om mere end et år fra nu.

Reuters citerer en troværdig kilde, der har fortalt nyhedsbureauet, at produktionen er blevet forsinket, fordi Tesla planlægger at ændre og forbedre køretøjets egenskaber og funktioner for at skabe et mere overbevisende produkt, i takt med at konkurrencen bliver hårdere i segmentet for elektriske pickup-trucks.

Læs også Her er din nye elektriske pickup-truck Teslas Cybertruck er langtfra den eneste. Her er en liste over de fedeste elektriske pickup-trucks, du kan købe meget snart.

Ifølge Reuters kilde vil produktionen af Tesla Cybertruck kun finde sted i begrænset omfang i første kvartal af 2023, hvorefter en forøgelse af kapaciteten ventes.

Kommer næppe til Danmark

Formentlig får vi aldrig Teslas Cybertruck at se på de danske landeveje. Den elektriske pickup vil nemlig få meget svært ved at blive typegodkendt efter de gældende EU-regler. Cybertruck skal fremstilles i rustfrit stål og lever dermed ikke op til retningslinierne om, at dele af karosseriet skal beskytte fodgængere.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny generation af Harley-elcykel får Google Cloud De nye modeller gemmer næsten alle nyheder på indersiden.
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Verdens smarteste elcykel i to nye udgaver Elcyklernes svar på Tesla er klar med to spritnye modeller.
Porsches perfekte kompromis Pris og ydelse gør GTS til Porsches måske bedste Taycan-udgave.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend