Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Teslas Cybertruck kommer først i 2023

Den elektriske pickup-truck er tilbage på tegnebordet.

Skrevet af / 16/01/2022 - 14:29
Teslas Cybertruck kommer først i 2023

Der er mange elektriske pickup-trucks på vej på markedet. Især amerikanerne er glade for de store firehjulstrukne biler, og ingen af slagsen har fået mere opmærksomhed end Teslas Cybertruck.

Læs også Tesla Cybertruck fås kun i én farve – Men du kan foliere den i alle de farver eller mønstre, du vil, siger Elon Musk.

Teslas pickup-truck med det meget specielle design blev præsenteret helt tilbage i 2019, men lige siden har der været meget stille omkring Cybertruck, og nu tyder meget på, at alle, der havde glædet sig til at købe det elektriske monstrum, må væbne sig med endnu mere tålmodighed.

I hvert fald skriver nyhedsbureauet Reuters nu, at Tesla først planlægger at påbegynde produktionen af Cybertruck i slutningen af første kvartal 2023 – altså om mere end et år fra nu.

Reuters citerer en troværdig kilde, der har fortalt nyhedsbureauet, at produktionen er blevet forsinket, fordi Tesla planlægger at ændre og forbedre køretøjets egenskaber og funktioner for at skabe et mere overbevisende produkt, i takt med at konkurrencen bliver hårdere i segmentet for elektriske pickup-trucks.

Læs også Her er din nye elektriske pickup-truck Teslas Cybertruck er langtfra den eneste. Her er en liste over de fedeste elektriske pickup-trucks, du kan købe meget snart.

Ifølge Reuters kilde vil produktionen af Tesla Cybertruck kun finde sted i begrænset omfang i første kvartal af 2023, hvorefter en forøgelse af kapaciteten ventes.

Kommer næppe til Danmark

Formentlig får vi aldrig Teslas Cybertruck at se på de danske landeveje. Den elektriske pickup vil nemlig få meget svært ved at blive typegodkendt efter de gældende EU-regler. Cybertruck skal fremstilles i rustfrit stål og lever dermed ikke op til retningslinierne om, at dele af karosseriet skal beskytte fodgængere.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er VW's stationcar

Teslas Cybertruck ruster

Folkemængde går amok på førerløs bil

Sverige i front: Første elektriske sne-scooter på vej

El-løbehjul for rå gamere

Porsche Taycan får mere kraft og rækkevidde

Denne her har mange ventet på

Får firehjulstræk og lavere pris

Nu kan du bestille Polestar 4

Apple Car i 2028?

Nu kommer Teslas "folkevogn"

Porsche Macan bliver helt elektrisk

0
Scroll to Top