Search
Generic filters

Elektriske pickup-trucks er næste skridt i elbilrevolutionen

Teslas Cybertruck er langtfra den eneste. Her er en liste over de fedeste elektriske pickup-trucks, du kan købe meget snart.

De fleste af os har sikkert hørt om Teslas kommende elektriske pickup-truck, Cybertruck. Den blev lanceret sidste år, og siden har vi erfaret, at den radikalt designede pickup kun kommer i rent stål uden nogen form for udvendig lakering.

Tesla Cybertruck har et selvbærende karosseri i superstærkt rustfrit stål. (Foto: Tesla)

Men hvis man nu synes, at Cybertruck er lige et nummer for speciel, er der masser af konkurrerende elektriske pickup-trucks på vej på markedet.

Roadshow har samlet en komplet liste over alle firmaer, som har annonceret, at de har en el-pickup på vej. Her er de fire, som vi synes er mest spændende. Hele listen kan du læse hos Roadshow.

GMC Hummer EV. (Foto: GMC)

GMC Hummer EV

Hummer er nok den mest bling-bling-agtige bil i verdenshistorien. Den oprindelige Hummer er ikke blevet produceret de sidste ti år, men nu skulle General Motors altså være på vej med en elektrisk version af den ultimative Brian-bil.

Indtil videre er det sparsomt med detaljer om den nye Hummer EV, men ifølge Roadshow skulle den i hvert fald få over 1.000 hestekræfter!

Rivian R1T. (Foto: Rivian)

Rivian R1T

Her er en elektrisk pickup, der virkelig ligner en klassisk pickup-truck.

Rivian R1T får en samlet ydelse på 840 hestekræfter og en rækkevidde på 640 kilometer. Den kan trække fem ton, og 0-100 km/t klarer den på ca. tre sekunder.

Bollinger B2. (Foto: Bollinger Motors)

Bollinger B2

Hvor Teslas Cybertruck ligner noget fra en sci-fi-film fra 80’erne, så ligner Bollinger B2 noget, som man kun må køre i, hvis man er typen, der skyder sin egen aftensmad og kan bygge en bivuak med bind for øjnene.

Prisen starter ved 125.000 dollars, og rækkevidden bliver på små 300 km. Men så kan den til gengæld lastes med ca. 2,5 ton og skal i øvrigt blive tilgængelig på markedet allerede til næste år!

Atlis XT. (Atlis Motor Vehicles)

Atlis XT

Noget mindre kommer man til at skulle betale for Atlis XT, som efter sigende kun skal koste 350.000 kroner på det amerikanske marked.

Den elektriske pickup får en rækkevidde på op til 800 kilometer, mens et luftophæng sørger for hele 30 cm’s afstand til jorden.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  BMW i8

  Vejl.pris kr Økobil i benzinslugerklæder

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje

  Vanmoof X3

  Vejl.pris 14880 kr Til den lave
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.