Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Får fem sæder og 4,5 tons anhængervægt

Ford F-150 Lightning kan bestilles til foråret.

Skrevet af / 20/09/2021 - 17:49
Får fem sæder og 4,5 tons anhængervægt

Selv om Rivian startede produktionen af den konkurrerende ​​R1T for noget tid siden, er det ikke usandsynligt, at Ford F-150 Lightning vil nå et meget større produktionsvolumen.

Ford er allerede i gang med præproduktionen af F-150 Lightning, altså de biler, som forhandlerne viser til kunderne, og dem, pressen får lov til at prøve.

Læs også Ford F-150 Lightning: Fed el-pickup med B&O-lyd Lige så praktisk, som den er lækker: 70.000 har allerede reserveret den helelektriske monster-pickup Ford F-150 Lightning. Lyd fra B&O får man også.

Den elektriske pickup vil især være vigtig for det nordamerikanske marked, men med firehjulstræk, fem sæder og god lasteevne kan den også blive populær i Norden.

Den kan trække 4,5 tons, og med en rækkevidde på op til 500 km og en startpris på omkring 40.000 dollars (dog med det mindste batteri og 380 km rækkevidde) kan Ford F-150 Lightning også være interessant for andre end håndværkere og små landbrugere.

Ligesom Hyundai Ioniq 5 har F-150 Lightning et strømudtag, der kan drive elværktøj eller oplade en elektrisk cykel.

Den har også en frunk, der med 400 liter lastvolumen og op til 180 kg nyttelast overgår det meste andet. Den samlede lasteevne er opgivet til 900 kg – noget, som ingen nuværende elbiler er i nærheden af.

Ford F-150 Lightning kommer i salg til foråret 2022 med levering nogle måneder senere.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Polestars hurtigste bil er en drøm på langtur

Tesla-batterier: - Nedbrydes næsten ikke

Ammoniakmotor truer elbiler

Fisker er tæt på afgrunden

Firkantet charme fra Fiat

Luksus-familiebilen kører som et lyn

Meget imponerende debut

Nyt infotainmentsystem og op til 600 km rækkevidde

Skulle hente sin Cybertruck - endte på skadestuen

Batteridrevet havetraktor fra Husqvarna

Hybrid-elcykel skabt til Skandinavien

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Scroll to Top