Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Får fem sæder og 4,5 tons anhængervægt

Ford F-150 Lightning kan bestilles til foråret.

Skrevet af / 20/09/2021 - 17:49
Får fem sæder og 4,5 tons anhængervægt

Selv om Rivian startede produktionen af den konkurrerende ​​R1T for noget tid siden, er det ikke usandsynligt, at Ford F-150 Lightning vil nå et meget større produktionsvolumen.

Ford er allerede i gang med præproduktionen af F-150 Lightning, altså de biler, som forhandlerne viser til kunderne, og dem, pressen får lov til at prøve.

Læs også Ford F-150 Lightning: Fed el-pickup med B&O-lyd Lige så praktisk, som den er lækker: 70.000 har allerede reserveret den helelektriske monster-pickup Ford F-150 Lightning. Lyd fra B&O får man også.

Den elektriske pickup vil især være vigtig for det nordamerikanske marked, men med firehjulstræk, fem sæder og god lasteevne kan den også blive populær i Norden.

Den kan trække 4,5 tons, og med en rækkevidde på op til 500 km og en startpris på omkring 40.000 dollars (dog med det mindste batteri og 380 km rækkevidde) kan Ford F-150 Lightning også være interessant for andre end håndværkere og små landbrugere.

Ligesom Hyundai Ioniq 5 har F-150 Lightning et strømudtag, der kan drive elværktøj eller oplade en elektrisk cykel.

Den har også en frunk, der med 400 liter lastvolumen og op til 180 kg nyttelast overgår det meste andet. Den samlede lasteevne er opgivet til 900 kg – noget, som ingen nuværende elbiler er i nærheden af.

Ford F-150 Lightning kommer i salg til foråret 2022 med levering nogle måneder senere.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Lyd & Billede
Scroll to Top