Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Se iPhone falde til jorden fra 30 km højde

I et reklamestunt for at vise, hvor robust deres cover er, lod firmaet Urban Armor Gear en iPhone falde til jorden fra rummet.

Skrevet af / 16/01/2015 - 15:52
Se iPhone falde til jorden fra 30 km højde

Hvad er det, man siger, når man vil være på den sikre side? “Kids, don’t try this at home!”

For det firmaet Urban Armor Gear gjorde for at reklamere for deres robuste iPhone-cover fremstillet af komposit, var intet mindre end vanvittigt.

I videoen herunder kan du se, hvordan en iPhone 6 beskyttet af et cover fra Urban Armor Gear bliver spændt fast til en ballon, som så får lov til at stige til over 100.000 fods højde (svarende til over 30 km over Jordens overflade), hvorefter ballonen inklusive iPhone styrter til jorden med en utrolig fart.

Utrolig nok skulle telefonen have overlevet turen, der ellers bød på temperaturer på mindre end 60 grader under frysepunktet.

Det kontrollerede fald fra rummet blev udført med hjælp fra blandt andet to GoPro-kameraer. Hele turen varede cirka tre timer.

Skulle du efter at have set videoen være blevet fristet til selv at investere i et cover fra Urban Armor Gear, kan du købe det her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top