Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Du skal betale for Apple Music

Det sker helt af sig selv, når prøveperioden udløber. Læs her, hvordan det kan undgås.

Skrevet af / 30/06/2015 - 19:57
Du skal betale for Apple Music

Apple Music er nu tilgængelig i Danmark. For at få adgang til tjenesten skal du opgradere din iPhone eller iPad til iOS version 8.4. Herefter dukker en ny “Musik”-app op, som giver adgang til streaming-tjenesten. Musik-app’en erstatter den tidligere app, som blot gav adgang til dit iTunes-bibliotek.

Den nye streamingtjeneste (ok, helt ny er den ikke, da den faktisk er en ny og optimeret version af det gamle Beats Music) er gratis de første tre måneder. Herefter koster Apple Music 99 kroner per måned – eller 149 kroner for et familie-abonnement, der kan bruges af flere på én gang.

IMG_2116

Der er bare det aberdabei, at du skal registrere dig som kunde med enten den ene eller den anden abonnementstype, før du kan komme i gang med de tre måneders gratis lytning. Og vi har det jo alle med at være glemsomme, så hvordan sikrer du dig, at du ikke ryger automatisk over i betalingsperioden, når prøveperioden udløber?

Jo, i Musik-programvinduet vælger du symbolet i øverste venstre hjørne. Vælg derefter “Vis Apple-id” og til sidst “Administrér” under menupunktet Abonnementer.

Herefter ser du et vindue ved navn “Apple Music-medlemskab”. Nederst i dette vindue kan du slå Automatisk fornyelse fra. Denne valgmulighed er aktiveret som udgangspunkt.

IMG_2118 IMG_2119 IMG_2120 IMG_2121
<
>

God fornøjelse!

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top