Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iPhone 6 kommer til at ligne iPhone 5C

Selvom den “billige” iPhone 5C ikke har været nogen succes for Apple, så vil firmaet bruge denne telefons design, når den kommende iPhone 6 skal skrues sammen.

Skrevet af / 12/03/2014 - 15:33
iPhone 6 kommer til at ligne iPhone 5C

Apple er på vej med hele to nye iPhones, og begge kommer med større skærm end de aktuelle iPhone 5S og 5C-modeller. Hvis man skal tro den japanske blog, Macotakara, bliver der tale om en større smartphone-model med 4,7” skærm samt en phablet med en skærm på 5,7”. Som vi tidligere har skrevet, er der gode chancer for, at skærmen vil blive fremstillet af meget hårdt safir-glas.

Men Macotakara, som henviser til kilder hos Apple, går et skridt videre og beretter, at den ene af nye iPhone 6-modeller, nemlig “phablet-modellen” med 5,7”-skærm, vil blive designet som en mellemting mellem iPhone 5C og 7. generation iPad nano!

ipodnano7g_0-100007989-gallery

Både iPhone 5C og 7. generation iPad nano har et design med afrundede hjørner, og begge produkter kommer i mange, spraglede farver. Hvilket altså, hvis Macotakara har ret, også bliver tilfældet for den kommende 5,7” iPhone 6. Denne skulle i øvrigt blot blive 7 mm tynd, hvilket er en halv mm tyndere end iPad Air.

0_iPhone5c_34L_AllC_811106a

Macotakara har tidligere ramt plet, når gælder om at forudsige kommende Apple-produkter. Sidste år afslørede denne blog, at iPhone 5C ville komme i mange forskellige farver, ligesom japanerne også før alle andre kunne fortælle, at iPhone 5S ville komme med 2 x LED blitz.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top