Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Microsoft smart-ur er på trapperne

Kommer både til at virke med Android, iPhone og Windows Phone.

Skrevet af / 21/10/2014 - 15:23
Microsoft smart-ur er på trapperne

Det er amerikanske Forbes, som mener at vide, at software-giganten fra Seattle er på vej med et smart-ur, som kan blive lanceret om blot få uger!

Microsofts smart-ur vil angiveligt byde på en batterilevetid på flere dage, og hvis det er rigtigt, så overhaler det både Samsung Gear S og det nye Apple Watch indenom.

Det vides endnu ikke hvad Microsofts ur kommer til at hedde, eller hvor meget det vil koste. Men Forbes beretter, at det i hvert fald vil komme til at understøtte både Android, iPhone og Seattle-firmaets egen mobile platform, Windows Phone.

Hvis det holder stik, så bliver Microsofts smart-ur det mest platform-uafhængige på markedet. Apple Watch kommer sandsynligvis kun til at fungere sammen med iPhone, og de mange Android Wear-ure – som førnævnte Samsung Gear S samt ure som LG G Watch R og ASUS Zenwatch – fungerer kun sammen med Android-baserede smartphones.

Hvis der er hold i rygterne, så kan vi i følge Forbes regne med at se Microsofts smart-ur i butikkerne – i hvert fald i USA – inden jul.

Microsoft har faktisk tidligere forsøgt sig med et smart-ur. Uret herunder er således baseret på Microsofts daværende Spot-platform (Smart Personal Object Technology) og stammer fra 2004. Det blev fremstillet af det finske firma Suunto. Blandt Microsofts andre samarbejdspartnere dengang var det schweiziske firma Swatch.

suuntobig

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top