Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Microsoft Band til Windows Phone

Softwaregiganten har netop lanceret en fitness-tracker, der virker med både Windows Phone, Android og iOS.

Skrevet af / 30/10/2014 - 15:41
Microsoft Band til Windows Phone

For godt en uge siden skrev vi, at Microsoft måske var på trapperne med et smart-ur. Det har vi ikke set noget til endnu, men til gengæld har Seattle-firmaet lige lanceret en fitness-tracker i form af et smart armbånd til Windows Phone. Microsoft Band, som produktet hedder, vil dog også understøtte både iOS og Android.

Microsoft Band kommer med farveskærm og fungerer sammen med Microsofts nye Health-app. Armbåndet registrerer puls og virker som skridttæller. Det kan også beregne kalorieforbrug samt holde øje med, hvor godt du sover om natten.

MicrosoftBand_Phone_RunMappingUI_RGB-2040.0

Også diverse smart-ur funktioner er en del af pakken. Armbåndet kan give dig en notifikation, når du modtager en email eller kalenderen sender en advarsel om en aftale, og så kan det selvfølgelig også give besked om missede samtaler samt sms’er og tekstbeskeder fra Facebook og Twitter. Herudover har Microsoft Band både indbygget GPS og UV-måler!

I USA koster armbåndet USD 199, hvilket svarer til cirka 1.200 danske kroner. Vi ved endnu ikke, om Microsoft Band finder vej til de danske forbrugere.

Herunder kan du se en video med Microsofts egen præsentation af armbåndet.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top