Search
Generic filters

SMS Audio Sync

 itemprop
SMS Audio Sync

Hovedtelefoner for de overbeviste

Masser af bas, når du vil have klublyden med dig.

Lyd & Billede mener

Bassen er imponerende, og lyden generelt behagelig. De ser lækre ud på en street-agtig måde, og prisen er – for designer DJ-hovedtelefoner – rimelig.
Mellemtonen er tilbagetrukket og udetaljeret. For stramme til folk med briller.
 • Bestykning: 40 mm drivere
 • Tilslutning: Bluetooth 3.0, 3,5 mm stereo mini-jack
 • Protokoller: A2DP, SBC, AptX
 • Mikrofon: Indbygget samt på kabel
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 1599 kr

SMS Audio Sync by 50 On-Ear Wireless er det lange og meget nøjagtige navn på et nyt sæt trådløse hovedtelefoner med rapperen 50 Cents navnetræk. Udseendet er elegant afdæmpet. Kun syningen på foringen til hovedbøjlen er i 50 Cents blå signaturfarve, resten er holdt i kulsort højglans-look. Hovedbøjlen kan foldes sammen under transport, og der medfølger en lækker, halvhård transporttaske.

Som navnet antyder, er hovedtelefonerne af on-ear typen, hvor de lækre, bløde skindpuder hviler uden på øret uden at omslutte det. Det gør hovedtelefonerne både lettere og mere kompakte end over-ear modellerne, f.eks. de større trådløse SMS Sync by 50, som vi testede i august sidste år. Og de sidder faktisk rigtig behageligt. Når bare du ikke bruger briller, for i så fald klemmer de så stramt, at ørerne mases mod brillestængerne.

På højre ørekop er der knapper til fjernstyring af volumen, skift mellem numre og pause/afspilning. Der er også et mini-jack stik, så hovedtelefonerne kan bruges med kabel. På venstre ørekop er der Micro USB-port til opladning.

sync-on-ear-4

Meget – og meget god – bas
Audio Sync-hovedtelefonerne leverer det, man forventer fra 50 Cent: Bund i fuldfede skovlfulde. Og lyden er præcis hele vejen ned – også når det bliver komplekst. De næsten subsoniske toneskift i James Blakes “Limit to Your Love” står helt klart. Også det komplekse samspil mellem trommer, baspedaler og elbas i Genesis’ “I Know What I Like” klares fint.

Bassen er imponerende, men det ville være forkert at kalde lydbilledet balanceret. Mellemtonen er meget tilbagetrukket, mens diskanten prøver at udligne tingene lidt, men aldrig indhenter bunden. Lyden svarer til, hvad man finder på natklubbers anlæg. Man kan spille højt – og især dybt – uden at risikere høreskader i det følsomme mellemtone-område. Når det er sagt, så er lydbilledet i øvrigt behageligt uden antydning af skarpe kanter.

Der medfølger et – selvfølgelig knaldblåt – kabel, så man kan bruge hovedtelefonerne, selv om de løber tør for strøm. Der er også en mikrofon på ledningen.

annonce

Konklusion
SMS-høretelefonerne er ikke beregnet for alle og enhver, men er til dem, der bekender sig til 50 Cents lydideal. Du får beatet serveret lige i øregangene med fuld tryk på og god nuancering, mens de andre toneområder holder sig i baggrunden.

annonce

Hvis du leder efter streetwise trådløse hovedtelefoner til tunge beats, kan prisen være rimelig. Men det er næppe disse hovedtelefoner, 50 Cent selv bruger, når han for tiden indspiller sit næste album. Dertil er mellemtonen og diskanten alt for unuanceret.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.


  Subscribe
  Notify of
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativer til SMS Audio Sync

  (Foto: Hoved-grej)

  Kinesisk luksusteknologi på budget

  Planar-hovedtelefoner er normalt hundedyre. Men Takstar HF 580 præsterer at få high-end-teknologien ind i noget, alle har råd til.

   data-srcset

  10 på hovedet

  Det behøver ikke at koste en herregård at få ørerne fyldt med kamptummel og eksplosioner. Vi har testet ti gaming-headsets, der er til at betale.

   data-srcset

  Freden er dyrekøbt

  Bang & Olufsens luksus-ANC-hovedtelefoner er nået til tredje generation. Forandringerne er små – næsten for små.

   data-srcset

  Kygo udfordrer Bose og Sony

  Det norske livsstilsmærke Kygo Life vil være med i det lukrative luksusmarked for støjreducerende hovedtelefoner.