TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

IFA 2022: Philips lancerer nye OLED og Mini-LED fjernsyn

Topmodellerne OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god billedkvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.

forfatter
Publiceret 31/08/2022 - 12:56

Philips er ikke til stede på selve IFA-messen i år, men benytter stadig lejligheden til at holde en separat præsentation i Berlin, hvor de viser kommende produkter frem til efteråret 2022. Blandt de nye varer er en trio af fjernsynsmodeller, der har et bred vifte af lækkerier at prale af – inklusive Ambilight-belysning og Android-brugergrænseflade. Philips lod slippe et par små “dryp” af info om disse tidligere på året, men nu er de officielle!

Philips OLED937 RFT 65 RGB copy
Philips OLED+937. Foto: Philips

Philips OLED+937 (55”, 65”, 77”)

Helt i toppen af ​​Philips-sortimentet finder vi det nye flagskib OLED+937, efterfølgeren til OLED+936, som Lyd & Billede tidligere har testet med gode resultater.

Den nye model har mange ligheder med sin forgænger, men er blevet opgraderet med det nyeste “EX” OLED-panel fra LG Display som klarer en lysstyrke på op til 1300 nits. Den har en ny videoprocessor (P5 AI 6. gen) og kommer nu i skærmstørrelser op til 77 tommer. OLED+937 bruger også en mere avanceret version af Philips Ambilight-belysning, som følger handlingen på skærmen mere præcist end tidligere generationer.

Læs også Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Philips OLED907 OLED937

Den integrerede soundbar fra Bowers & Wilkins har også fået en opgradering i form af sidemonterede højttalerenheder, som øger kanalkonfigurationen til 5.1.2. Udgangseffekten er også steget til 95 watt. Ud fra erfaringerne med forgængeren kan vi nok forvente saftig lyd!

Philips OLED907 BOWERS WILKINS Feature RGB
Philips OLED+907. Foto: Philips

Philips OLED+907 (55”, 65”)

Udover flagskibsmodellen OLED+937 lancerer Philips desuden en ny lillebror kaldet OLED+907. Dette er teknisk set en arvtager til det ældre OLED+903, som i sin tid var den første Philips-skærm med lyd fra Bowers & Wilkins.

Her er højttalerne integreret i selve TV’et for at give et mere diskret og kompakt udseende. Selv da har B&W formået at integrere et 3.1 lydsystem med 6 højttalere og 80W udgangseffekt.

Læs også På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Sony XR 83A90J OLED review

Billedpanelet er også her af bedste kvalitet: OLED EX med op til 1300 nits lysstyrke, som fås i enten 55 eller 65 tommer skærmstørrelse. OLED+907 har desuden tresidet Ambilight-omgivelseslys af typen “Next Generation”.

Philips 9507 55 65 75 F1
Philips 9507. Foto: Philips

Philips PML9507 (55”, 65”, 75”)

Selvom Philips stadig anser OLED for at være den overlegne billedteknologi, udvider de også deres sortiment med et nyt og avanceret MiniLED LCD TV.

Modellen hedder PM9507 og fås i 55, 65 og 75 tommer. Den bruger et 4K/120 hz VA LCD-panel med MiniLED-baggrundsbelysning for den bedst mulige kontrast. Den maksimale lysstyrke påstås at være hele 1500 nits.

PML9507 kan også prale af firesidet Ambilight-belysning, og det hele styres af virksomhedens bedste videoprocessor, nemlig 6. generation af P5 AI.

Philips OLED937 65 Aurora LIFESTYLE 03 RGB
Ny standby-modus: Ambilight Aurora. Foto: Philips

Ambilight Aurora: Ny standby-tilstand

Philips introducerer også en ny funktion, der udnytter Ambilight-lyset, når selve TV’et er i pausetilstand. Skærmen kan så vise udvalgte billeder og videosekvenser i kombination med Ambilight, og bidrage med atmosfærisk lys og lyd i baggrunden.

Priser og tilgængelighed

Philips OLED+937, OLED+907 og PML9507 vil være tilgængelige i efteråret 2022. Artiklen vil blive opdateret med priserne, når disse er klar.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!
blank

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
blank
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
blank
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics bedste OLED-TV er tilbage i fuld vigør, og nu kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E giver en simpelthen strålende billedoplevelse.
blank
Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
blank
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
blank
Nu kommer Allente til Android TV Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.
Glimrende OLED-TV Med strålende billedkvalitet og krystalklar lyd direkte fra tv-skærmen, er Sony A80K et imponerende TV - meget tæt på den dyrere A95K!
blank
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye soundbar B&O's hidtil sejeste soundbar understøtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og den er skræddersyet til LG's OLED fjernsynsmodeller.
Følg Lyd & Billede