TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IFA 2022: Philips lancerer nye OLED og Mini-LED fjernsyn

Topmodellerne OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god billedkvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.

forfatter
Publiceret 31/08/2022 - 12:56

Philips er ikke til stede på selve IFA-messen i år, men benytter stadig lejligheden til at holde en separat præsentation i Berlin, hvor de viser kommende produkter frem til efteråret 2022. Blandt de nye varer er en trio af fjernsynsmodeller, der har et bred vifte af lækkerier at prale af – inklusive Ambilight-belysning og Android-brugergrænseflade. Philips lod slippe et par små “dryp” af info om disse tidligere på året, men nu er de officielle!

Philips OLED937 RFT 65 RGB copy
Philips OLED+937. Foto: Philips

Philips OLED+937 (55”, 65”, 77”)

Helt i toppen af ​​Philips-sortimentet finder vi det nye flagskib OLED+937, efterfølgeren til OLED+936, som Lyd & Billede tidligere har testet med gode resultater.

Den nye model har mange ligheder med sin forgænger, men er blevet opgraderet med det nyeste “EX” OLED-panel fra LG Display som klarer en lysstyrke på op til 1300 nits. Den har en ny videoprocessor (P5 AI 6. gen) og kommer nu i skærmstørrelser op til 77 tommer. OLED+937 bruger også en mere avanceret version af Philips Ambilight-belysning, som følger handlingen på skærmen mere præcist end tidligere generationer.

Læs også Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Philips OLED907 OLED937

Den integrerede soundbar fra Bowers & Wilkins har også fået en opgradering i form af sidemonterede højttalerenheder, som øger kanalkonfigurationen til 5.1.2. Udgangseffekten er også steget til 95 watt. Ud fra erfaringerne med forgængeren kan vi nok forvente saftig lyd!

Philips OLED907 BOWERS WILKINS Feature RGB
Philips OLED+907. Foto: Philips

Philips OLED+907 (55”, 65”)

Udover flagskibsmodellen OLED+937 lancerer Philips desuden en ny lillebror kaldet OLED+907. Dette er teknisk set en arvtager til det ældre OLED+903, som i sin tid var den første Philips-skærm med lyd fra Bowers & Wilkins.

Her er højttalerne integreret i selve TV’et for at give et mere diskret og kompakt udseende. Selv da har B&W formået at integrere et 3.1 lydsystem med 6 højttalere og 80W udgangseffekt.

Læs også På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Nyt TV til jul? Her finder du de 10 bedste TV-modeller lige nu.

Billedpanelet er også her af bedste kvalitet: OLED EX med op til 1300 nits lysstyrke, som fås i enten 55 eller 65 tommer skærmstørrelse. OLED+907 har desuden tresidet Ambilight-omgivelseslys af typen “Next Generation”.

Philips 9507 55 65 75 F1
Philips 9507. Foto: Philips

Philips PML9507 (55”, 65”, 75”)

Selvom Philips stadig anser OLED for at være den overlegne billedteknologi, udvider de også deres sortiment med et nyt og avanceret MiniLED LCD TV.

Modellen hedder PM9507 og fås i 55, 65 og 75 tommer. Den bruger et 4K/120 hz VA LCD-panel med MiniLED-baggrundsbelysning for den bedst mulige kontrast. Den maksimale lysstyrke påstås at være hele 1500 nits.

PML9507 kan også prale af firesidet Ambilight-belysning, og det hele styres af virksomhedens bedste videoprocessor, nemlig 6. generation af P5 AI.

Philips OLED937 65 Aurora LIFESTYLE 03 RGB
Ny standby-modus: Ambilight Aurora. Foto: Philips

Ambilight Aurora: Ny standby-tilstand

Philips introducerer også en ny funktion, der udnytter Ambilight-lyset, når selve TV’et er i pausetilstand. Skærmen kan så vise udvalgte billeder og videosekvenser i kombination med Ambilight, og bidrage med atmosfærisk lys og lyd i baggrunden.

Priser og tilgængelighed

Philips OLED+937, OLED+907 og PML9507 vil være tilgængelige i efteråret 2022. Artiklen vil blive opdateret med priserne, når disse er klar.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Nye lydformater i LG TV fra 2023 LG lancerer understøttelse af DTS surroundlyd i sine kommende TV-modeller.
Billeder i studiekvalitet Panasonic LZ1500E giver imponerende kontrastrige og farvepræcise billeder og er noget af det tætteste, vi kommer på en studiemonitor til hjemmebrug. Et TV for de virkelig kræsne!
lbpluss
Samsung Relumino En ny billedtilstand til Samsung TV'er vil gøre skærmbilledet lettere at tyde for folk med nedsat syn.
lbpluss
Trådløst OLED-TV fra LG Ny topmodel med trådløs videotransmission.
lbpluss
Nu kan Samsung TV styre Philips Hue Ny app fra Samsung og Signify giver overraskende muligheder - en slags 'Ambilight' til Samsung TV?
Følg Lyd & Billede