Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nu kan Googles AI Bard besvare spørgsmål om YouTube-videoer

Bard er ved at lære sig at forstå indholdet i videoer, så den kan besvare spørgsmål om videoerne.

Skrevet af / 27/11/2023 - 16:16
Nu kan Googles AI Bard besvare spørgsmål om YouTube-videoer

Allerede i september blev det første skridt taget, da Google gjorde det muligt for Bard at interagere med dine Google-apps som Gmail, Docs, Maps og YouTube. Dengang var dens forståelse af videoer dog meget begrænset. Den kunne kun hjælpe dig med at finde en bestemt type video, f.eks. sjove videoer.

Foto: Google

Men nu kommer der en væsentligt forbedret version, som rent faktisk analyserer videoens indhold og lytter til lyden. På Bards opdateringsside fortæller Google os, at “hvis du for eksempel leder efter videoer med bagværk, kan du nu spørge, hvor mange æg der er brug for i den første videos opskrift.

We’ve heard you want deeper engagement with YouTube videos. So we’re expanding the YouTube Extension to understand some video content so you can have a richer conversation with Bard about it.”

Et andet eksempel på, hvordan Bard kan hjælpe dig, mens du ser YouTube, er, at hvis du ser en rejsevideo og ser noget, du synes om, kan du spørge AI’en, hvor der blev filmet.

Læs også Google Assistent får AI-motor Googles AI-chatbot Bard flytter nu ind i Google Assistent, som ser ud til at være i tilbagegang.

Google er for nylig også begyndt at eksperimentere med at lade Bard hjælpe videoproducenter med at holde styr på kommentarerne til deres videoer. Nu kan den sammenfatte, hvad der bliver skrevet, så videokreatøren ikke behøver at sidde og læse hver eneste kommentar.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

Nu bliver Googles AI meget klogere - på dansk!

Hyperloop i Italien

Imponerende resultater med Googles video-AI

Jorden ramt af dobbelt solstorm - Mobile netværk og GPS nede i en halv time

Japans månelandingsfartøj er døende

0
Scroll to Top