Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nu får ChatGPT officielt adgang til websøgninger

Nu er Browse with Bing tilgængeligt for alle, og samtidig integreres billedgeneratoren DALL-E 3.

Skrevet af / 20/10/2023 - 14:14
Nu får ChatGPT officielt adgang til websøgninger

ChatGPT har hidtil kun haft adgang til statisk information fra 2021, så det har ikke været muligt at spørge den om aktuelle begivenheder eller ny information. Men i marts begyndte virksomheden bag AI-chatrobotten, OpenAI, gradvist at give den adgang til internettet. I maj begyndte Microsofts Bing-søgemaskine at integrere ChatGPT i sin websøgning. Men den mulighed blev hurtigt inddraget, da det blev klart, at ChatGPT stødte ind i en betalingsmur.

I slutningen af september begyndte de forsigtigt at udrulle Browse with Bing igen efter at have gennemgået restriktionerne. Nu er den officielt tilgængelig for alle med et Plus- eller virksomheds-abonnement, uden at man behøver at angive, at man ønsker adgang til preview-versioner.

Illustration: Microsoft Bing powered by DALL-E 3

Bedre AI-billeder

Samtidig udruller OpenAI betaversionen af DALL-E 3, værktøjet, der kan tegne billeder for dig, baseret på dine præferencer. Nu bliver den integreret med ChatGPT. Det skulle betyde, at du ikke behøver at være så præcis i sine beskrivelser, men at AI’en formentlig vil kunne regne ud, hvad du mener.

Betaversionen er tilgængelig både på nettet og i mobilapp’en, hvor du kan slå “DALL-E 3 (Beta)” til i GPT-4-fanen i ChatGPT.

Omvendt vil ChatGPT også give brugerne mulighed for at søge efter svar ved hjælp af billeder, for eksempel for at finde ud af, hvad det forestiller, eller for at finde lignende billeder.

Kilde: OpenAI

Læs også:

ChatGPT får plugins som giver den adgang til nettet

Ved hjælp af plugins kan ChatGPT interagere med tredjepartstjenester og også hente nye informationer fra internettet.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skærmen gør alt - bortset fra at læse dine tanker!

AI planlægger vores ferie

Styr computeren med hjernen

Solpaneler i øjnene?

Googles AI fantaserer sig frem til spil

Ny AI udfordrer GPT-4

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

Lyd & Billede
Scroll to Top