Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Yale Durus er den usynlige smartlås

Snart kan du få din dør leveret med en forudinstalleret smartlås, som ikke er synlig udefra.

Skrevet af / 06/04/2024 - 13:05
Yale Durus er den usynlige smartlås

Der er mange fordele ved at have en smartlås på sin dør. Som at kunne åbne døren for en madlevering, selvom du ikke er kommet hjem endnu, lukke håndværkere ind, mens du er på arbejde, eller holde styr på, om børnene er kommet hjem fra skole. En af de mere populære producenter er Yale med deres Doorman-serie, hvor vi for nylig testede Yale Doorman L3S med et fremragende resultat.

Men det er ikke altid, man ønsker at have en smartlås siddende synligt på døren. Enten fordi man ikke vil reklamere med, at man har en smartlås, fordi den ikke passer til dørens udseende, eller fordi boligforeningen har krav til, hvordan den må se ud. Yale har nu fundet en løsning i form af en usynlig smartlås.

(Foto: Yale)

Det drejer sig om den nye Yale Durus, som ikke eftermonteres på en eksisterende dør, men som kan præmonteres, når man køber en ny. Inde i døren skal der installeres en batteripakke, hvilket er lidt vanskeligt med en eksisterende dør. Fordelen er, at det slet ikke er synligt udefra, der er bare et almindeligt håndtag.

Læs også Yale Doorman er blevet mere moderne Den seneste Yale Doorman L3S er en smart kodelås, der er lige så sikker, som den er elegant og enkel.

Låsen kan, ligesom Doorman-låsene, åbnes med Yale Home-app’en og kan automatisk låse, når du forlader hjemmet, og låse op, når du nærmer dig. Hvis du vil, kan du tilføje en almindelig nøglelås eller et eksternt tastatur til koder. I app’en kan du også indstille midlertidig adgang for f.eks. kurerer og håndværkere.

Hvis du glemmer at oplade batteriet, kan du gi’ det strøm udefra ved hjælp af et USB-C-kabel.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

Scroll to Top