Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Verdens første intelligente kattebakke

Virksomheden 3i har afsløret en smart kattebakke, der har til formål at løse problemet med ubehagelige lugte.

Skrevet af / 03/02/2024 - 10:05
Verdens første intelligente kattebakke

3i Intelligent Cat Litter Box M1 lanceres som en innovativ og frisk løsning, der er designet til brugere, der kæmper med den ubehagelige lugt fra traditionelle kattebakker med grus, samtidig med at kattens sikkerhed prioriteres.

3i’s strategiplan for 2024 lægger stor vægt på at udbrede vores intelligente kæledyrsprodukter til det globale marked. De fleste i 3i-teamet har katte, og vi kender problemerne ved at bruge en traditionel kattebakke – som lugt, tynde lag af kattegrus osv. Vi er et team, der skaber produkter, der løser virkelige problemer, så her er den, verdens første intelligente, lugtfri kattebakke, M1-serien,” siger Zexiao Wu, Vice President hos 3i.

M1 har en innovativ auto-pack-teknologi, der øjeblikkeligt forsegler katteaffald i en pose, hvilket effektivt fanger lugtmolekyler og hæmmer væksten af bakterier og skadedyr, siger virksomheden og tilføjer, at kattebakken også er udstyret med et smart modul, der bruger ozon til at rense luften, hvilket yderligere neutraliserer lugte.

M1 har en stor kapacitet (13 liter), så man undgår fyldte kattebakker, og den har også en påmindelsesfunktion, så man ikke behøver at tjekke den konstant. 3i Intelligent Cat Litter Box M1 er udstyret med fire infrarøde sensorer, en mikrobølgesensor, fire blokeringsdetektorer og fire tyngdekraftsensorer.

Den fyldes automatisk op med kattegrus, og for at forstyrre katten mindst muligt er den udstyret med flere sensorer, der nøjagtigt sporer kattens bevægelser.

3i Intelligent Cat Litter Box M1. (Foto: 3i)

Rengøringsprocessen sættes på pause, når katten går ind, og genoptages, når katten går ud. I tilfælde af en sensorfejl stopper en integreret sikkerhedsfunktion automatisk rengøringsprocessen og forhindrer dermed at katten kan komme til skade.

Lanceringsdato og pris er ikke fastlagt i skrivende stund.

Læs også Spor din kat med Tile Hvis du ikke kun vil have styr på nøglerne, men også kattekillingen, er Tile for Cats noget for dig.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smarte plæneklippere til budgetpris

Garmin lancerer blodtryksmåler

LG træder ind på badeværelset

Lås op med Apple Watch

Ny airfryer fra Wilfa

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

0
Scroll to Top