Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nu kan du sætte en Tile-tracker på kattehalsbåndet

Hvis du ikke kun vil have styr på nøglerne, men også kattekillingen, er Tile for Cats noget for dig.

Skrevet af / 30/04/2023 - 07:00
Nu kan du sætte en Tile-tracker på kattehalsbåndet

Tile var det første firma, der havde funktionelle sporingsbrikker til at holde styr på nøglering, pung og taske. De har siden mødt konkurrence fra Samsung Galaxy Smarttag og Apple Airtag. Men de er stadig interessante, fordi det er det eneste produkt, der virker uanset hvilket mærke af mobiltelefon, du har.

Tile for Cats (Foto: Tile)

Der er smart nok forskellige sporingsbrikker med forskellige størrelser og ydeevne, så du kan finde den, der passer bedst til dit formål. Pro er den største, og har den længste rækkevidde. Mate er standardbrikken, Slim passer i kreditkortlommen i pungen, og så er der den knapformede Stickers, som du kan klæbe fast på stort set alt.

Læs også Søg med Tile, og du skal finde dine tabte nøgler Med længere rækkevidde og beskyttelse mod stalking.

Ingen af ​​dem er dog særligt velegnede til at spore kæledyr med. Det har de nu afhjulpet med et nyt tilbehør kaldet Tile for Cats. Det er simpelthen en silikoneholder, der er nem at sætte på halsbåndet, og har plads til en Sticker-brik.

Tile for Cats (Foto: Tile)

 

Pets play an important role in our lives and we strive to meet the needs of the entire family, or chosen family, siger Life360 Co-Founder og Chief Executive Officer Chris Hulls. “Our designers saw that users were seeking ways to monitor their cat’s whereabouts and creating makeshift attachments. So it was a no-brainer to develop a much-needed cat accessory for our ecosystem that connects and protects everyone and everything that matters most.”

Sporingsbrikken har en Bluetooth-rækkevidde på 76 meter, og det indbyggede batteri holder i tre år. Takket være IP67-vandtæthed er det ikke noget problem for katten, at løbe rundt med den udendørs. Ved at tilknytte familiemedlemmerne via deres mobiltelefoner, kan alle hjælpes ad med at holde styr på, hvor katten opholder sig.

Læs mere her: Tile for Cats

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

Sensorer og indbygget vægt forenkler bagningen

Billigere Arlo-overvågningskameraer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top