Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sikring af hjemmet med Philips sensorteknologi

Versuni har lanceret Philips Home Safety 5000-serien, som er verdens første sikkerhedssystem med sensorteknologi til hjemmet.

Skrevet af / 23/01/2024 - 13:17
Sikring af hjemmet med Philips sensorteknologi

Philips Home Safety 5000-serien indeholder et trådløst sensorsystem bestående af digitale sensorer og kontaktsensorer, der bruger Wi-Fi og Thread-teknologi til at registrere bevægelse uden behov for en enhed i hvert rum, oplyser Versuni.

Den nye serie omfatter 360° indendørskamera, trådløst spotlight-kamera (batteridrevet og vandtæt), trådløs videodørklokke (kan drives af batteri eller eksisterende dørklokkes strømforsyning) og bevægelsessensorstik med verdens første kombinerede Wi-Fi- og Thread-sensorteknologi.

Intelligent sensorteknologi

De banebrydende bevægelsessensorer – udviklet af Versuni i samarbejde med Artificial Intelligence of Things (AIoT)-virksomheden Nami – kan på pålidelig vis registrere bevægelser i hjemmet i realtid uden behov for et kamera i hvert rum, fortæller virksomheden og tilføjer, at den intelligente sensorteknologi, der er baseret på maskinlæringsalgoritmer, kan registrere menneskelig tilstedeværelse og filtrere robotstøvsugere og kæledyr fra.

Produkterne i systemet kræver ingen hub, hvilket skulle gøre dem nemme og hurtige at installere. Bevægelsessensor-softwaren er indlejret i et smart stik, og en pakke med tre sensorer plus en dørsensor siges at kunne skabe en zone på op til 1.500 kvadratmeter, som kan udvides ved at tilføje flere sensorer eller yderligere zoner.

Dobbelt lagring

Dobbelt lagringsmulighed betyder, at kameraerne og dørklokken kan optage lokalt på et SD-kort og sikkerhedskopiere til skyen. Hvis Wi-Fi i hjemmet går ned, fortsætter den lokale optagelse. End-to-end-kryptering af samme standard som dem, bankerne har tillid til, skal garantere sikker lagring af optagelserne.

Systemet styres via Philips Home Safety-app’en, hvor man kan overvåge sit hjem og modtage notifikationer om hændelser. Derudover kan den indbyggede sirene udløses, eller der kan etableres en tovejs-samtale, og ifølge pressemeddelelsen kræves der ikke noget obligatorisk abonnement.

Philips Home Safety 5000-serien forventes at blive lanceret i marts 2024 i Singapore, Saudi-Arabien og Indien, og senere på året på yderligere markeder. Denne nye sikkerhedsserie til hjemmet følger efter den succesfulde lancering af Philips Home Safety 3000-serien i Indien sidste år, siger Versuni.

Læs også Lights – camera … Philips Hue udvider sortimentet til sikkerhedskameraer. Hvis dit Hue-system er centrum i boligen, kan det give god mening at samle tingene.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smarte plæneklippere til budgetpris

Garmin lancerer blodtryksmåler

LG træder ind på badeværelset

Lås op med Apple Watch

Ny airfryer fra Wilfa

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

0
Scroll to Top