Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Samsung lancerer smart robotstøvsuger

Jet Bot 90 AI+ er udstyret med en 3D-aktiv stereosensor og Intel AI-løsning.

Skrevet af / 07/07/2021 - 08:33
Samsung lancerer smart robotstøvsuger

Jet Bot 90 AI+ er angiveligt verdens første robotstøvsuger, der leveres med en aktiv 3D-sensor, som nøje scanner et område for at finde genstande, der ellers er vanskelige at opdage. Dens 3D-dybdekamera – svarende til 256.000 afstandssensorer – kan registrere forhindringer så små som 1 cm. Genstandssporingen kan forhindre støvsugeren i at sidde fast ved små forhindringer i rengøringsprocessen, skriver Samsung i en pressemeddelelse.

Produktet er også verdens første robotstøvsuger, der er udstyret med en Intel AI-løsning, som er den, der styrer Jet AI objektgenkendelses-teknologi. Denne smart-løsning giver robotten mulighed for at genkende diverse genstande og møbler, forklarer den koreanske elektronikgigant endvidere.

Angiveligt skal Jet Bot 90 AI+ således kunne genkende både børnetøj, sarte vaser, elektriske kabler og afføring fra kæledyr …

Samsung Jet Bot 90 AI+
Jet Bot 90 AI+ har en indbygget Clean Station, som opsamler snavs og hår i en 2,5 liter støvpose og kun skal udskiftes en gang hver tredje måned. (Foto: Samsung)

Præcis som Ecovacs Deebot T9+ er Samsung Jet Bot 90 AI+ desuden udstyret med LiDAR, som bruges til at fastslå støvsugerens nøjagtige placering i rummet.

Understøtter SmartThings

Naturligvis fungerer Jet Bot 90 AI+ sammen med Samsung SmartThings. Robotstøvsugeren kan således planlægges til at gøre rent i et eller flere rum ved hjælp af Select & Go-funktionen. App’en kan også anvendes til at identificere virtuelle no-go-zoner for at forhindre, at enheden støder på fysiske forhindringer.

Læs også Guide: Apple HomeKit vs. Samsung SmartThings Apple og Samsung har hver sit økosystem til det smarte hjem. Her får du et overblik.

Desuden kan brugerne fjernovervåge deres hjem med Jet Bot 90 AI+ ‘s Patrol Mode, som bruger enhedens frontkamera til livestream af videobilleder gennem SmartThings-app’en. Patruljetilstand giver brugerne mulighed for at overvåge de rum, som de vil kontrollere mens de er væk. Der er også en planlægningsfunktion. Den smarte enhed understøtter også end-to-end-kryptering, så videoklip er sikre og kan kun ses af en autoriseret bruger.

Pris og tilgængelighed

Jet Bot 90 AI+ lanceres i Norden i midten af juli. Prisen kender vi endnu ikke.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Batteridreven traktor fra Ryobi

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top