TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

CES 2023: Roborock S8 lanceret

Ny generation robotstøvsugere med kraftigere støvsugning og bedre gulvvask.

forfatter
Publiceret 04/01/2023 - 15:00

Roborock S8-serien præsenteres på CES 2023 i Las Vegas, men kommer først på markedet i maj 2023. Her vil man kunne vælge mellem tre modeller, Roborock S8 Pro Ultra, Roborock S8+ og Roborock S8.

Som vanligt er det Ultra, der er den mest avancerede; den får en ny dockingstation, som vasker moppen efter brug, og som klarer støvtømning, påfyldning af vand og selvrensing. Den har også fået lufttørring med varmluft, som skal forhindre mugvækst og dårlig lugt fra moppen og dockingstationen.

S8 Pro Ultra. (Foto Roborock)

De tre modeller i S8-serien har fået øget sugekraft til 6000 Pa og en ny dobbelt gummibørste, som skal forbedre opsamlingen af støv. Den skal også være bedre til at opsamle hår fra kæledyr. Børsten løftes automatisk 6 mm, når Roborock mopper parketgulvet, og der bliver den også, når robotstøvsugeren returnerer til dockingstationen. Roborock oplyser, at det skal forhindre overførsel af bakterier fra et sted til et andet.

S8 Pro Ultra i sort set oppefra. (Foto: Roborock)

Når støvsugeren rengør tæpper, løftes moppen, men når den mopper, vibrerer den med en frekvens på 3.000 gange i minuttet. VibraRise 2.0 kalder Roborock teknologien bag moppen, som nu er bygget op med to vibrations-dele, som skal give mere effektiv mopning og bedre resultat.

S8+ er en udgave med en simplere dockingstation. (Foto: Roborock)

Roborock S8-serien har et forbedret 3D-system, som genkender og undgår objekter og ledninger og i stedet manøvrerer udenom.

Roborock S8 Pro Ultra er udgaven med den mest avancerede dockingstation med moppevask, Roborock S8+ er udgaven med en simplere dockingstation, mens Roborock S8 kun leveres med lader uden tømning og påfyldning.

Priserne forventes at starte på 700 euro for Roborock S8, når S8-serien kommer i butikkerne i løbet af maj.

Roborock S8. (Foto: Roborock)
Læs også Måske den bedste robotstøvsuger Den temmelig dyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsuger til dato.
Roborock MaxV lader
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Et miniature-sundhedslaboratorium At holde styr på sit helbred for at få så godt velvære og så god livskvalitet som muligt er vigtigt. Men man tager sig ikke altid tid til at gå til lægen, for at tjekke den generelle status. Medmindre du virkelig føler dig syg, selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generation robotstøvsugere med kraftigere støvsugning og bedre gulvvask.
Skarpe og kloge kameraer D-Links nye overvågningskameraer til hjemmet har 2K-opløsning og kunstig intelligens.
Hold styr på din sundhed Hold styr på vægten og sundhedstilstanden med Body Scan
Følg Lyd & Billede