TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Netatmos smarte videodørklokke understøtter nu både Google Assistent, Amazon Alexa og Apple Siri

Netatmo Smart Video Doorbell har siden lanceringen understøttet Apple HomeKit.

forfatter
Publiceret 11/05/2021 - 14:16

Understøttelsen bliver mulig via en softwareopdatering, der vil blive rullet ud til alle Netatmos smarte videodørklokker gratis og automatisk, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Læs også Passer i Danmark og kræver ikke abonnement Netatmo Smart Video Doorbell er blandt de få kablede smart-ringeklokker, der duer med dansk strømforsyning. Man har heller ikke brug for et abonnement for at få fuld funktionalitet.
Netatmo Smart Video Doorbell lifestyle(2)

Med Amazon Alexa og en enkel stemmekommando (eksempelvis “Alexa, vis mig dørklokken”) kan brugeren f.eks. straks se, hvad der sker udenfor, på Amazon-smarthøjtalerne Echo Spot eller Echo Show.

Brugeren får også besked med det samme via Alexa, når nogen ringer på dørklokken, og kan derefter nemt tale med gæsten via en smarthøjtaler. For at tale med gæsten kan brugeren blot anvende stemmekommandoer som ”Alexa, lad mig tale med gæsten”.

Netatmo Smart Video Doorbell lifestyle
Når postbuddet ringer på, kan man se det på afstand og lukke vedkommende ind. Selv når man ikke er hjemme, hvis man også har en smart dørlås. (Foto: Netatmo)

Også med Google Assistant vil brugeren kunne få hurtig besked gennem smart-højtaleren (Google Nest Hub, Google Nest Mini osv.), når nogen ringer på døren.

Med understøttelsen af Google Assistant kan brugerne også nemt streame video-optagelser fra dørklokken til Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max ved hjælp af en enkel stemmekommando (“Hej Google, vis mig dørklokken”) for at se, hvad der sker uden for hjemmet.

Alle funktionerne i Netatmos smarte dørklokke er tilgængelige gratis. Der kræves intet abonnement eller ekstra gebyrer for at benytte kameraerne eller for at få adgang til private data.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye lamper af gamle CD’er og fiskenet med 3D-print teknologi Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.
Smart overvågning og webkameraer Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.
Nye robotstøvsugere fra iRobot iRobot udvider sortimentet med to nye robotstøvsugere i mellemklassen.
Få solopgangen ind i soveværelset Midsommernyhederne fra Philips Hue byder på morgensol i soveværelset og lyse nætter på terrassen.
Måske den bedste robotstøvsuger Den temmelig dyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsuger til dato.
Gør rent ved hjælp af laser Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend