Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Netatmos smarte videodørklokke understøtter nu både Google Assistent, Amazon Alexa og Apple Siri

Netatmo Smart Video Doorbell har siden lanceringen understøttet Apple HomeKit.

Skrevet af / 11/05/2021 - 14:16
Netatmos smarte videodørklokke understøtter nu både Google Assistent, Amazon Alexa og Apple Siri

Understøttelsen bliver mulig via en softwareopdatering, der vil blive rullet ud til alle Netatmos smarte videodørklokker gratis og automatisk, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Læs også Passer i Danmark og kræver ikke abonnement Netatmo Smart Video Doorbell er blandt de få kablede smart-ringeklokker, der duer med dansk strømforsyning. Man har heller ikke brug for et abonnement for at få fuld funktionalitet.

Med Amazon Alexa og en enkel stemmekommando (eksempelvis “Alexa, vis mig dørklokken”) kan brugeren f.eks. straks se, hvad der sker udenfor, på Amazon-smarthøjtalerne Echo Spot eller Echo Show.

Brugeren får også besked med det samme via Alexa, når nogen ringer på dørklokken, og kan derefter nemt tale med gæsten via en smarthøjtaler. For at tale med gæsten kan brugeren blot anvende stemmekommandoer som ”Alexa, lad mig tale med gæsten”.

Netatmo Smart Video Doorbell lifestyle
Når postbuddet ringer på, kan man se det på afstand og lukke vedkommende ind. Selv når man ikke er hjemme, hvis man også har en smart dørlås. (Foto: Netatmo)

Også med Google Assistant vil brugeren kunne få hurtig besked gennem smart-højtaleren (Google Nest Hub, Google Nest Mini osv.), når nogen ringer på døren.

Med understøttelsen af Google Assistant kan brugerne også nemt streame video-optagelser fra dørklokken til Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max ved hjælp af en enkel stemmekommando (“Hej Google, vis mig dørklokken”) for at se, hvad der sker uden for hjemmet.

Alle funktionerne i Netatmos smarte dørklokke er tilgængelige gratis. Der kræves intet abonnement eller ekstra gebyrer for at benytte kameraerne eller for at få adgang til private data.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

Scroll to Top