Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Liebherrs nyeste GrandCru-model til vinentusiaster

Den velkendte tyske producent af kølefryseløsninger, Liebherr, lancerer sidste skud på stammen i GrandCru-serien: Et nyt vinopbevaringsskab til 229 flasker.

Skrevet af / 12/07/2023 - 16:00
Liebherrs nyeste GrandCru-model til vinentusiaster

Med fokus på stabilitet, fugtkontrol, UV-beskyttelse, lugtforebyggelse og stødsikkerhed skal Liebherrs opretstående GrandCru-vinkælder sikre, at hver flaske bevarer sin unikke og autentiske smag, præcis som i en traditionel vinkælder.

Skabet fås i to versioner: GrandCru og GrandCru Selection, begge med sort yderside. Indvendigt har de en kombination af højdejusterbare træhylder og bagbeklædning i grafitgråt metal eller rustfrit stål.

Læs også Kølefryseskab med fransk dør og vinkøl Sidste år lancerede Siemens køl og frys med fransk dør - nu er de gået skridtet videre og har lanceret en ny model med indbygget vinkøleskab

GrandCru-vinskabene bruger lavvibrationskompressorer, og til modeller med glasdøre bruges trippelbelagt anti-UV-glas, som skal beskytte vinene mod skadelige lysstråler, oplyser virksomheden og tilføjer, at TempProtect Plus har to sensorer, som løbende måler og kontrollerer temperaturen for at opretholde en konstant temperatur. Det elektroniske kontrolsystem siges at garantere præcis temperaturvedligeholdelse mellem +5°C og +20°C, som justeres via touchskærmen.

Vinskabets indstillinger justeres via touchskærmen. Foto: Liebherr

Luftfugtigheden er vigtig

Ud over vibrationer, lys og temperaturkontrol er luftfugtighed en kritisk faktor ved lagring af vin. Den sikrer, at korkpropperne forbliver intakte, så vinens forsegling og kvalitet bevares over tid. Liebherrs HumiditySelect-funktion giver brugerne mulighed for at indstille luftfugtigheden på to forskellige niveauer, så skabene kan affugte eller fugte efter behov.

GrandCru Selection-modellerne er også udstyret med HumidityControl, hvilket giver endnu mere præcise fugtighedsindstillinger inden for et område på 50 – 80 procent RH, med kontinuerlig fugtighedsvisning. Enheden advarer brugeren, hvis luftfugtigheden falder til under 50 procent RH. For at sikre, at uønskede lugte ikke påvirker vinen, skal de aktive kulfiltre i vinopbevaringsskabene udskiftes hver sjette måned.

Pris og tillgængelighed

Liebherr GrandCru-serien omfatter nu 12 modeller med en kapacitet til at opbevare fra 12 til 324 vinflasker. WPbli5231-modellen, som kan rumme 229 vinflasker og måler 188,4 x 59,7 x 76,3 cm, er tilgængeligt nu og koster 23.499 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

0
Scroll to Top