Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Siemens french door køle-fryseskab med vinkøl

Sidste år lancerede Siemens køl og frys med fransk dør - nu er de gået skridtet videre og har lanceret en ny model med indbygget vinkøleskab

Skrevet af / 02/07/2023 - 11:43
Siemens french door køle-fryseskab med vinkøl

Siemens iQ700 køle-fryseskab med franske døre har et indbygget vinkøleskab med glasfront, og vinkøleskabet lyser indbydende op, når man nærmer sig det!

Køleskabet rummer 401 liter og fryseren 171 liter, og vinkøleskabet giver plads til op til 17 flasker i to lag – flaskerne hviler på vinreoler af egetræ, og man kan vælge mellem fem forskellige køletemperaturer (vinkøleskabet har dog kun én zone, så hvis man f.eks. opbevarer både hvid- og rødvin, får de samme temperatur).

Køleskabets oplyste bagvæg er fremstillet af glas og fordeler lyset i hele køleskabet. MultiAirflow-systemet cirkulerer luften jævnt i kølesektionen for at sikre en konstant temperatur på alle niveauer, oplyser Siemens.

Siemens iQ700 køle- og vinkøleskab med franske døre (KF96RSBEA) er 183 cm højt, 90,5 cm bredt og 61 cm dybt – og vejer 173 kg. Det er udstyret med noFrost, så det ikke er nødvendigt at afrime fryseren, og det kan styres via Home Connect-app’en. Forbruget er opgivet til 320 kWh/år, støjniveauet til 39 dB(A) og energiklassen er E.

Siemens iQ700 køle-fryseskab med franske døre og vinkøleskab. (Foto: Siemens)

Pris og tilgængelighed

Siemens iQ700 KF96RSBEA fås nu i sort metal, og prisen er ca. 39.300 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

Sikkert hjem med nyt sensorsystem fra Philips

0
Scroll to Top