Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

LG’s opdaterede “Bon Voyage” campingvogn

LG har afsløret en opgraderet version af firmaets mobile opholdsrum med det passende navn "Bon Voyage by LG Labs".

Skrevet af / 03/01/2024 - 10:05
LG’s opdaterede “Bon Voyage” campingvogn

LG har afsløret en opgraderet version af deres Bon Voyage by LG Labs, som beskrives som et skræddersyet opholdsrum, der er designet til at tage livskvaliteten i hjemmet ud i naturen. Et mobilt studie i boligkultur og indretning.

Baseret på kundernes feedback er Bon Voyage blevet redesignet til størrelsen af en campingvogn, samtidig med at pladsudnyttelsen og mobiliteten er optimeret. Den er 2 meter bred, 3,8 meter dyb og 2,2 meter høj og kan indrettes efter kundens ønsker med bl.a. seng, køleskab, komfur, vandrenser, LG Styler (tøjdamperskab) og skoplejesystem.

LG Labs er LG’s marketingplatform, der er etableret for at levere eksperimentelle og innovative produkt- og serviceoplevelser til sine kunder, og på CES 2024 vil LG Labs-zonen (som vil indeholde Bon Voyage og Duobo – kapselkaffemaskinen, der laver kaffe med to forskellige kaffekapsler på samme tid) være mere end dobbelt så stor som på CES 2023 med det formål at præsentere kreative ideer, der er skræddersyet til forskellige livsstile, siger LG.

Læs også LG lancerer dobbeltespresso-maskine til kapsler LG er på vej med espressomaskinen Duobo, som er verdens første med ekstraktionssystem til to kaffekapsler.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

0
Scroll to Top