Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Duobo – espresso med to kapsler

LG er på vej med espressomaskinen Duobo, som er verdens første med ekstraktionssystem til to kaffekapsler.

Skrevet af / 02/08/2023 - 08:00
Duobo – espresso med to kapsler

Den 20. juli 2023 – datoen hvor mennesket i 1969 for første gang satte fod på månen – lancerede LG Labs sin første Duobo espressomaskine, der er designet som et månelandingsfartøj.

Duobo er udstyret med et dobbelt ekstraktionssystem, hvilket betyder, at du kan bruge to kapsler på samme tid og straks lave en dobbelt espresso – og ved at bruge to forskellige kapsler kan du skabe forskellige smagsvarianter på din kaffe.

Produktet er kompatibelt med kaffekapsler fra forskellige mærker (så længe de har samme størrelse og form som Nespresso-kapsler), og Duobo-app’en giver dig mulighed for at justere temperatur og tryk efter individuelle præferencer.

LG-Duobo1 LG-Duobo2 LG-Duobo3 LG-Duobo4
<
>
Duobo. Foto: LG Labs.

Integreret display

Duobo har en integreret full HD-skærm, der er placeret der, hvor kaffekopperne placeres under ekstraktionsprocessen. Formålet med den er ifølge LG at brugeren adgang til engagerende indhold som eksklusive animationer og kafferelateret information.

LG Labs Duobo kan crowdfundes på Kickstarter fra den 20. juli og koster mellem 399-499 dollars, afhængigt af hvor hurtig du er til at bestille. Mere information på www.official-duobo.com.

LG Labs er LG’s nye marketingplatform, der er etableret for at levere eksperimentelle og innovative produkt- og serviceoplevelser til virksomhedens kunder.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ejer du denne powerbank fra IKEA?

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Scroll to Top