Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Espressomaskine fra Smeg – i seks farver

Smeg har lanceret en halvautomatisk espressomaskiner i et blødt afrundet design, og den fås i seks farver.

Skrevet af / 28/09/2023 - 09:00
Espressomaskine fra Smeg – i seks farver

Den nye espressomaskine fra Smeg (EGF03) har indbygget kværn med koniske skiver i rustfrit stål, som skal sikre en jævn formaling, der fremhæver alle smagsnuancer, og er udstyret med et dobbelt opvarmningssystem (Thermoblock), hvilket indebærer, at dampfunktionen er klar umiddelbart efter brygning, så der ikke er ventetid på mælkeskumning.

Kaffebeholderen rummer 250 g kaffebønner, og man kan justere formalingsgraden ved at dreje med uret for en finere formaling med en mere intens smag, eller mod uret for en grovere formaling med en mildere smagsoplevelse.

1-Smeg-EGF03PGEU 2-Smeg-EGF03CREU 3-Smeg-EGF03RDEU 4-Smeg-EGF03PBEU 5-Smeg-EGF03WHEU 6-Smeg-EGF03BLEU
<
>
Smeg EGF03PGEU. Foto: Smeg

Trykmåler

En indbygget trykmåler betyder, at man kan kontrollere, om kaffen ekstraheres ved det rette tryk, hvilket er afgørende for at opnå den bedste kaffesmag. Man kan vælge mellem fire forskellige profiler (kort, standard, lang eller progressiv) og indstille ekstraktionstemperaturen på fire forskellige niveauer for at sikre, at hver espresso bliver præcis, som man vil have den.

Vandtanken er på 2,5 liter, og den medfølgende mælkekande i rustfrit stål kan rumme 45 cl. Filterholderen har en diameter på 58 mm, mens espressomaskinen er 443 mm høj, 334 mm bred og 340 mm dyb.

Læs også Fint skum selv med plantebaseret mælk Sage lancerer nu Barista Touch Impress - en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der er designet til at skumme både komælk og plantebaseret mælk til et fantastisk silkeblødt mikroskum.

Pris og tilgængelighed

Smeg EGF03 fås nu i farverne rød, hvid, sort, creme, pastelgrøn og blå ( som matcher firmaets øvrige køkkenprodukter og hvidevarer i 50’s Style retro-serien) og koster 7.495 kroner.

Læs også Varm eller kold kaffe på et øjeblik Med De'Longhis nye kaffemaskine La Specialista Arte Evo kan man nyde både varme og kolde kaffedrikke.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top