Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

De’Longhis tredje kaffemaskine med Cold Brew

Med De'Longhis nye kaffemaskine La Specialista Arte Evo kan man nyde både varme og kolde kaffedrikke.

Skrevet af / 28/08/2023 - 13:00
De’Longhis tredje kaffemaskine med Cold Brew

Sommeren går på hæld, men koldbrygget kaffe er stadig en stærk trend ifølge italienske De’Longhi, som nu lancerer kaffemaskinen La Specialista Arte Evo. Med den kan man blive sin egen barista og nyde både varm- og koldbrygget kaffe, også kaldet Cold Brew.

Takket være det medfølgende baristakit, som indeholder alt det nødvendige tilbehør til dosering, stampning og mælkeskumning, kan man nemt skabe en autentisk baristaoplevelse i sit eget hjem.

De’Longhi oplyser, at Cold Extraction-teknologien gør det muligt at brygge Cold Brew på under fem minutter, hvor de malede kaffebønner normalt skal trække i koldt vand i op til 24 timer.

Cold Brew har en blødere og mildere smag end traditionel kaffe, så det er måske ikke overraskende, at den er blevet mere populær og værdsat af et yngre publikum, som lige er begyndt at drikke kaffe. Når de prøver det for første gang, oplever mange et “aha”-øjeblik, eftersom det virkelig giver en helt ny kaffeoplevelse”, siger Victoria Avén, Product Marketing Manager hos De’Longhi Scandinavia.

Iskaffe og Cold Brew

Ofte forveksles Cold Brew med iskaffe, fortæller De’Longhi og forklarer, at disse to drikke er som nat og dag, når det gælder bryggemetoder og smag. Iskaffe er traditionelt varmbrygget kaffe, der serveres over is. Cold Brew udsættes derimod ikke for varme under brygningen, hvilket resulterer i en blødere og sødere smag, der er mindre syrlig og bitter. Derudover kan Cold Brew holde sig i op til 10 dage i køleskabet i modsætning til iskaffe, som ifølge virksomheden bedst nydes med det samme.

I forbindelse med lanceringen af La Specialista Arte Evo har De’Longhi udviklet opskrifter, der skal inspirere flere hjemmebaristaer til at være kreative med deres kaffe. Til den, der gerne vil tilfredsstille sin søde tand, er Cotton Candy Coffee perfekt, mens den cremede Creamy Collagen Boosted Iced Cold Brew er velegnet til den, der gerne vil have et sundhedsboost, siger virksomheden. Du kan finde opskrifterne længere nede på siden.

De’Longhis nye La Specialista Arte Evo flankeret af Eletta Explore (til venstre) og La Specialista Maestro. Foto: De’Longhi

La Specialista Arte Evo er De’Longhis tredje kaffemaskine med Cold Brew, efter at den fuldautomatiske Eletta Explore blev lanceret i marts i år og den halvautomatiske (også kendt som manuel bønne-til-kop) La Specialista Maestro i april.

Hvis man sammenligner La Specialista Maestro med den nye La Specialista Arte Evo, har den cirka dobbelt så dyre Maestro et pumpetryk på 19 bar mod Arte Evos 15 bar, vandtanken rummer 2,5 liter mod Arte Evas 1,7 liter, og der er fem temperaturindstillinger mod Arte Evos tre. Maestro er også udstyret med to varmesystemer, mens Arte Evo må nøjes med ét; begge modeller har My Latte Art dampstav, mens Maestro desuden har Lattecrema automatisk mælkesystem. Derudover er Maestro også udstyret med Bean Adapt Technology, Dynamic Preinfusion og Smart Tamping Station, mens Arte Evo må undvære disse funktioner.

Læs også Cold brew: gimmick eller hul i markedet? Intens cold brew, sød iskaffe eller varm, aromatisk cappuccino? Ny DeLonghi kan det hele.

Pris og tilgængelighed

De’Longhi La Specialista Arte Evo er tilgængelig på www.delonghi.com og hos udvalgte forhandlere, og prisen er 5.209 kroner.

Læs også Cold Brew på under 5 minutter De'Longhi La Specialista Maestro laver god kaffe, og alle omkring dig vil tro, at du er professionel. Den er relativt nem at bruge - og den laver Cold Brew på mindre end fem minutter!
De’Longhis opskrift på Cotton Candy Coffee. Foto: De’Longhi
De’Longhis opskrift på Creamy Collagen Boosted Iced Cold Brew. Foto: De’Longhi
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top