Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ecovacs lancerer Deebot X1 Omni

Kommer bl.a. med stemmestyret betjening.

Skrevet af / 24/01/2022 - 08:58
Ecovacs lancerer Deebot X1 Omni

Den nye robotstøvsuger er ifølge producenten Ecovacs en intelligent og fuldautomatisk alt-i-én-støvsuger og gulvvasker, og produktet er designet af den anerkendte danske designvirksomhed Jacob Jensen Design.

Rengøringsrobotten kan naturligvis fjerne støv og snavs, men den kan også rense og tørre sine egne gulvmopper, og så genopfylder den endda med rent moppevand undervejs. Derudover kommer den med den seneste Deebot Yiko, en unik NLP-teknologi (natural language processing), der angiveligt accepterer og udfører stemmekommandoer uden brug af en ekstern smart-enhed.

Selve rengøringen bliver udført ved hjælp af to roterende mopper og højhastighedsrengøring ved 180 rpm. Nedadgående tryk fjerner de mest genstridige pletter.

Læs også Robotstøvsugeren der ikke har lært at gøre rent Ecovacs Deebot T9+ er måske den bedste og smarteste robotstøvsuger på markedet. Men kun på papiret, for i virkeligheden lider den af flere skavanker, end godt er.

Undgår forhindringer

Deebot X1 Omni byder desuden på Aivi 3D, som kombinerer to teknologier til at undgå forhindringer: Aivi 3.0 registrerer, identificerer og undgår en lang række husholdningsobjekter, mens TrueDetect 2.0 bruges til at registrere størrelsen af ​disse objekter helt ned på millimeterniveau, forklarer producenten.

Pris og tilgængelighed

Ecovacs Deebot X1 Omni kan købes fra april til en anslået pris på EUR 1.499 i Europa. Deebot X1 Plus, en anden model i produktfamilien, vil også være tilgængelig fra april til EUR 1.099.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

1 kommentar til “Ecovacs lancerer Deebot X1 Omni”

  1. Michael Rasmusen

    Lidt større gennemgang/test af ovenstående ville være rart nu hvor i har været så grundige med gennemgang/test af dens umiddelbare konkurrent i prisklassen.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smarte plæneklippere til budgetpris

Garmin lancerer blodtryksmåler

LG træder ind på badeværelset

Lås op med Apple Watch

Ny airfryer fra Wilfa

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

0
Scroll to Top