TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Ecovacs lancerer Deebot X1 Omni

Kommer bl.a. med stemmestyret betjening.

forfatter
Publiceret 24/01/2022 - 08:58

Den nye robotstøvsuger er ifølge producenten Ecovacs en intelligent og fuldautomatisk alt-i-én-støvsuger og gulvvasker, og produktet er designet af den anerkendte danske designvirksomhed Jacob Jensen Design.

Rengøringsrobotten kan naturligvis fjerne støv og snavs, men den kan også rense og tørre sine egne gulvmopper, og så genopfylder den endda med rent moppevand undervejs. Derudover kommer den med den seneste Deebot Yiko, en unik NLP-teknologi (natural language processing), der angiveligt accepterer og udfører stemmekommandoer uden brug af en ekstern smart-enhed.

Selve rengøringen bliver udført ved hjælp af to roterende mopper og højhastighedsrengøring ved 180 rpm. Nedadgående tryk fjerner de mest genstridige pletter.

Læs også Robotstøvsugeren der ikke har lært at gøre rent Ecovacs Deebot T9+ er måske den bedste og smarteste robotstøvsuger på markedet. Men kun på papiret, for i virkeligheden lider den af flere skavanker, end godt er.
Ecovacs Deebot T9+

Undgår forhindringer

Deebot X1 Omni byder desuden på Aivi 3D, som kombinerer to teknologier til at undgå forhindringer: Aivi 3.0 registrerer, identificerer og undgår en lang række husholdningsobjekter, mens TrueDetect 2.0 bruges til at registrere størrelsen af ​disse objekter helt ned på millimeterniveau, forklarer producenten.

Pris og tilgængelighed

Ecovacs Deebot X1 Omni kan købes fra april til en anslået pris på EUR 1.499 i Europa. Deebot X1 Plus, en anden model i produktfamilien, vil også være tilgængelig fra april til EUR 1.099.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Lidt større gennemgang/test af ovenstående ville være rart nu hvor i har været så grundige med gennemgang/test af dens umiddelbare konkurrent i prisklassen.

Den populære dørlås bliver endelig smart Ingen kodelås til hoveddøre er ligeså populær som Yale Doorman. Nu kan du helt enkelt gøre den smart, med app-styring.
WiZ radarscanner din stue Smartlysproducenten WiZ får med en softwareopdatering sine Wi-Fi-pærer til at optræde som bevægelsensorer!
Prisbillig og kraftfuld En selvtømmende støvsuger med moppefunktion til en fornuftig pris – det ser ud til, at efteråret er reddet.
Rent uden at anstrenge sig Ecovacs udvider sortimentet af støvsuge- og mopperobotter med Deebot T10-familien, og først ude er Plus og Turbo.
Det smarteste køleskab, vi har set Hvad siger du til et køleskab, som fortæller dig, hvornår grøntsagerne skal kasseres?
Lad Bob og Joe hjælpe dig i køkkenet Franske Daan Tech vil sælge deres miniopvaskemaskine Bob på det danske marked. På IFA-messen i Berlin fremviste firmaet også den spritnye smarte miniovn Joe.
Følg Lyd & Billede