TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ecovacs lancerer Deebot X1 Omni

Kommer bl.a. med stemmestyret betjening.

forfatter
Publiceret 24/01/2022 - 08:58

Den nye robotstøvsuger er ifølge producenten Ecovacs en intelligent og fuldautomatisk alt-i-én-støvsuger og gulvvasker, og produktet er designet af den anerkendte danske designvirksomhed Jacob Jensen Design.

Rengøringsrobotten kan naturligvis fjerne støv og snavs, men den kan også rense og tørre sine egne gulvmopper, og så genopfylder den endda med rent moppevand undervejs. Derudover kommer den med den seneste Deebot Yiko, en unik NLP-teknologi (natural language processing), der angiveligt accepterer og udfører stemmekommandoer uden brug af en ekstern smart-enhed.

Selve rengøringen bliver udført ved hjælp af to roterende mopper og højhastighedsrengøring ved 180 rpm. Nedadgående tryk fjerner de mest genstridige pletter.

Læs også Robotstøvsugeren der ikke har lært at gøre rent Ecovacs Deebot T9+ er måske den bedste og smarteste robotstøvsuger på markedet. Men kun på papiret, for i virkeligheden lider den af flere skavanker, end godt er.
Ecovacs Deebot T9+

Undgår forhindringer

Deebot X1 Omni byder desuden på Aivi 3D, som kombinerer to teknologier til at undgå forhindringer: Aivi 3.0 registrerer, identificerer og undgår en lang række husholdningsobjekter, mens TrueDetect 2.0 bruges til at registrere størrelsen af ​disse objekter helt ned på millimeterniveau, forklarer producenten.

Pris og tilgængelighed

Ecovacs Deebot X1 Omni kan købes fra april til en anslået pris på EUR 1.499 i Europa. Deebot X1 Plus, en anden model i produktfamilien, vil også være tilgængelig fra april til EUR 1.099.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Smart hjælpemiddel til hjemmedyrkere Nyd friskplukkede grøntsager hele året rundt takket være smart app-styret indendørs have.
Guds gave til hjemmet? I 2015 blev robotstøvsugeren årets julegave, og fra at være et produkt, der primært tiltrak teknologientusiaster, er robotstøvsugeren blevet en del af mange hjem.
Hej, Sonos! Spil for mig! Sonos er klar med sin egen stemmestyring til juni. Foreløbig uden kontrol af Tidal og Spotify.
Overvågning overalt Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.
Ny røgalarm til det smarte hjem Schneider Electric lancerer en trådløs, intelligent røgalarm, som giver besked via mobilen samt et akustisk alarmsignal ved røg- og varmeudvikling i boligen.
Trendy rengøring Rengøring er in! Det påstår i hvert fald Blueair, som nu tilbyder et hjælpemiddel til alle, der gerne vil være tjekkede, men også gøre det nemt for sig selv.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend