Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

DreameBot L10 Ultra vil være din automatiske hushjælp

Rensning og tømning af støvsugerrobotten sker (næsten) helt automatisk.

Skrevet af / 05/06/2023 - 14:03
DreameBot L10 Ultra vil være din automatiske hushjælp

Den spritnye robotstøvsuger DreameBot L10 Ultra kan passe arbejdet i op til 60 dage uden at du behøver at løfte en finger. Det lover producenten i en pressemeddelelse.

Når DreameBot L10 Ultra er færdig med rengøringen og kører i garage i basestationen, bliver mopperne vasket og tørret med varm luft, robottens vandbeholder genopfyldes, og snavs fra støvsugningen suges op i basestationens interne støvkammer, hvor det opsamles i en tre liter stor pose.

Læs også Prisbillig og kraftfuld En selvtømmende støvsuger med moppefunktion til en fornuftig pris – det ser ud til, at efteråret er reddet.

Basestationens to vandtanke har et rumfang på 2,7 liter og 2,4 liter til henholdsvis rent vand og spildevand. Tankene skal være lette at tage ud for genopfyldning og tømning. De store vandtanke betyder, at selv meget store gulvarealer (op til 200 kvadratmeter) kan holdes rene i længere tid, uden at du skal gøre noget selv, garanterer producenten.

Robotstøvsugeren bruger LiDAR, hvor en højfrekvent laser opbygger et 3D-billede af robottens omgivelser. DreameBot L10 Ultra skal også kunne genkende tæpper og måtter, og robotten løfter automatisk de to mopper 7 mm. op, så tæppet kan blive støvsuget grundigt, men ikke vasket. Sugestyrken er på 5300Pa.

DreameBot L10 Ultra
Robotten klarer dørkarme og forhindringer på op til to cm i højden. Den indbyggede støvbeholder er på 350 ml og vandtanken på 80 ml. (Foto: DreameBot)

I Dreamhome-app’en kan du definere dine egne rengøringsrutiner og bestemme hvilke rum, der skal rengøres på faste tidspunkter i ugens løb. Man kan også definere zoner, som ikke skal rengøres – så hunden eller katten kan have deres kurv i fred. App’en er kompatibel med Siri, Alexa og Google Assistant.

DreameBot L10 Ultra vejer 3,7 kg, og har et lavt støjniveau på 59 dBA (målt ved mopning).

Pris og tilgængelighed

DreameBot L10 Ultra er tilgængelig nu til en vejledende pris på 6.990 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • EFTERÅRS TILBUD
    4 UGER 4 KR

    Fornyes efter 4 uger, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    83 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Kølefryseskab i større format

Farveglad espressomaskine fra Smeg

Bedre og billigere sikkerhedskameraer

Simens får kogeplader med temperaturregulering

Miele Aerium opfrisker dit tøj

Smart finsk grej til hjemmet

Lyd & Billede
Scroll to Top