Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

De’Longhi opgraderer Magnifica Start

De'Longhi lancerede i fjor espressomaskinen Magnifica Start, og nu kommer en opgradering kaldet Magnifica Start Milk, som er udstyret med deres automatiske mælkeskums-funktion LatteCrema Hot Technology.

Skrevet af / 20/10/2023 - 09:00
De’Longhi opgraderer Magnifica Start

Med lanceringen af den nye Magnifica Start Milk kan De’Longhi nu tilbyde 16 forskellige modeller af fuldautomatiske espressomaskiner i forskellige prisklasser og med forskellige funktioner og egenskaber.

De’Longhi fortæller, at Magnifica-serien er designet til at guide nysgerrige kaffeentusiaster ind i en verden af automatiske espressomaskiner med 13 formalingsindstillinger, soft touch-knapper, nem rengøring og en bønnebeholder med en kapacitet på 250 gram.

Det unikke ved Magnifica Start Milk er, at den gør den italienske kaffeoplevelse tilgængelig for alle. En perfekt espresso eller en blød cappuccino er kun et knaptryk væk. Jeg vil anbefale maskinen til alle, der leder efter en automatisk espressomaskine af høj kvalitet, men til en overkommelig pris,” siger Victoria Avén, Brand Manager hos De’Longhi Scandinavia.

Pris og tilgængelighed

De’Longhi Magnifica Start Milk er tilgængelig nu og koster fra 3.729 kroner.

Læs også Nemt at afprøve nye kaffebønner De'Longhi lancerer den fuldautomatiske espressomaskine Rivelia, hvor du nemt kan skifte bønnebeholder og afprøve nye bønner.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lyd & Billede
Scroll to Top