Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 04Deltag

Nyhed

Kaffemaskine med udskiftelig bønnebeholder

De'Longhi lancerer den fuldautomatiske espressomaskine Rivelia, hvor du nemt kan skifte bønnebeholder og afprøve nye bønner.

Skrevet af / 05/10/2023 - 09:00
Kaffemaskine med udskiftelig bønnebeholder

Med en nem måde til at skifte mellem forskellige bønner, et brugervenligt display og et elegant design præsenterer De’Longhi Rivelia som den ultimative kaffemaskine til forbrugere, der ønsker at skifte til en ny kaffeoplevelse.

Med dagens uendelige udvalg af kaffebønner på markedet, fra lys ristning til ekstra mørk ristning, unikke blandinger og forskellige oprindelser, er valget af kaffebønner en kunst i sig selv, mener virksomheden og tilføjer, at Rivelia gør det muligt at skifte mellem forskellige kaffebønner med Bean Switch System, hvor brugeren bestemmer, om de resterende bønner i maskinen skal bruges til at brygge endnu en kop, eller om beholderen bare skal tømmes for at skifte til en anden bønne.

Der medfølger to bønnebeholdere, så man nemt kan udforske forskellige bønner.

”Det er en udfordring at finde ud af, hvilken type af bønne eller ristningsgrad man bedst kan lide, og vi anbefaler altid, at man prøver sig frem. Det er derfor en stor glæde at kunne præsentere Rivelia, der med en udskiftelig bønnebeholder gør det muligt at udforske og prøve forskellige bønner af – og samtidig få helt nye, spændende kaffeoplevelser,” fortæller Victoria Avén, Brand Manager hos De’Longhi Scandinavia.

Rivelia er udstyret med Bean Adapt Technology, som hjælper med at indstille de rigtige parametre for temperatur, formalingsgrad og intensitet, baseret på den specifikke bønne og valgte ristningsgrad. Brugeren kan gemme indstillinger for op til seks forskellige kaffebønner i maskinen.

Rivelia tilbyder 16 forskellige kaffedrikke, som kan tilpasses efter brugerens ønsker. Et 3,5-tommers farvedisplay med swipe-funktion, brugervenligt interface og visuelle animationer viser vejen fra bønne til en perfekt kop kaffe, forklarer De’Longhi og tilføjer, at den nye funktion Coffee Routines lærer brugerens kaffevaner at kende og tilpasser menuen efter præferencer og forskellige tidspunkter på dagen.

Brad Pitt i andet kapitel af “Perfetto”

I forbindelse med lanceringen af Rivelia præsenterer De’Longhi det andet kapitel i den globale “Perfetto”-kampagne med sin varemærke-ambassadør Brad Pitt.

Læs også Farveglad espressomaskine fra Smeg Smeg har lanceret en halvautomatisk espressomaskiner i et blødt afrundet design, og den fås i seks farver.

Pris og tilgængelighed

De’Longhi Rivelia fås i to forskellige versioner, hvoraf den ene har manuel mælkeskumning, mens den anden har LatteCrema Hot Technology, som ifølge virksomheden giver perfekt mælkeskum med både mælke- og plantebaserede alternativer. Der er desuden forskellige farver at vælge imellem: sort, beige, hvid og gråblå. Prisen er henholdsvis 5.249 kr. og 5.999 kr.

Læs også Fint skum selv med plantebaseret mælk Sage lancerer nu Barista Touch Impress - en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der er designet til at skumme både komælk og plantebaseret mælk til et fantastisk silkeblødt mikroskum.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

En bjørn i sortimentet

Ny overkommelig Roborock i handlen

Nye smart lyskilder fra WiZ - en af dem ser dig

To kværne i kompakt kaffemaskine

Braun MultiGrill

Roterende 360 graders sikkerhedskamera

Smeg High-Performance Blender

Jura E8 er blevet opgraderet

Miele Duoflex HX1

Eltandbørste som starter af sig selv

Kompakt og fuldautomatisk espressomaskine

Produkt-ideer til fremtidens hjem

0
Scroll to Top