Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Airfryer med dobbelt varmelegeme og grill

Wilfa udvider sit sortiment af airfryers med Dualfry Grill 10L Airfryer, en model med dobbelt varmelegeme og grillfunktion.

Skrevet af / 23/02/2024 - 12:12
Airfryer med dobbelt varmelegeme og grill

Den nye Dualfry Grill 10L med ekstra høj temperatur og dobbelte varmeelementer er designet til at give et bedre og mere jævnt resultat, mens glasfronten giver mulighed for at holde øje med tilberedningen, uden at man behøver at trække kurven ud.

Eftersom Dualfry Grill 10L har både et øvre og et nedre varmeelement, får man ifølge virksomheden endnu bedre og mere jævne resultater, og man kan vælge, om man vil have det øverste, det nederste eller begge varmeelementer tændt.

Airfryeren er udstyret med otte forudindstillede programmer, hvor anbefalet tilberedningstid og temperatur indstilles automatisk. Programmerne er for pommes frites, kylling, bøf, pizza, fisk, rejer, varmholdning og tørring.

Wilfa-Dualfry_Grill_10L_Airfryer1 Wilfa-Dualfry_Grill_10L_Airfryer2
<
>
Wilfa Dualfry Grill 10L Airfryer. Foto: Wilfa

Hukommelsesfunktion

En hukommelsesfunktion indebærer, at man kan tilpasse sine programmer og manuelt ændre tid og temperatur i de forudindstillede programmer, så man får et resultat, der passer til ens egne præferencer.

Airfryeren har en 10-liters kurv, grillfunktion med ekstra høj temperatur, temperaturindstillinger fra 30°C til 230°C og leveres med grillplade, kurv og pizzaform. Målene er 48,7 x 37,2 x 26 cm (BxDxH), og vægten er 8,3 kg.

Pris og tilgængelighed

Wilfa Dualfry Grill 10L Airfryer kommer på markedet i slutningen af marts og koster 2.199 kroner.

Læs også 6 airfryers der gør madlavning til en leg Alt, hvad du laver i en ovn, kan du lave i en airfryer - bare hurtigere og bedre.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Batteridreven traktor fra Ryobi

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top