Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Abonnér på nye og renoverede apparater til hjemmet

Med AtEase, Electrolux' nye abonnementsbaserede produkttjeneste, kan forbrugerne foretage mere bæredygtige valg til hjemmet.

Skrevet af / 29/07/2023 - 10:00
Abonnér på nye og renoverede apparater til hjemmet

AtEase er en del af Electrolux’ ambition om at reducere mængden af elektronisk affald og bidrage til den cirkulære økonomi, hvor forbrugerne har mulighed for at abonnere på et nyt eller et renoveret produkt.

AtEase er en all-inclusive service, der dækker alt, hvad der er nødvendigt for at holde apparatet kørende, inklusive proaktiv vedligeholdelse, automatisk levering af tilbehør og support (apparatet udskiftes inden for tre dage, hvis der opstår en fejl i løbet af abonnementsperioden). Og hvert produkt, der returneres til Electrolux, bliver renoveret til genbrug eller giver liv til nye apparater ved genbrug af dets dele.

Hvis produktet er for beskadiget eller slidt til at blive renoveret, kan vi genbruge dele som printkort, gummikanter eller kabinetter til at forlænge andre produkters levetid. Faktisk stammer 75 procent af de dele, vi bruger i renoveringen af en robotstøvsuger, fra et udtjent produkt,” siger James Ostridge, Product as a Service Director hos Electrolux.

Tjenesten i dag og i morgen

I 2019 lancerede Electrolux et pilotprojekt, der tilbød svenske forbrugere at abonnere på robotstøvsugeren Pure i9, og siden juli 2022 har Electrolux tilbudt boligudlejere i Sverige et lignende program, appliances-as-a-service, med installation, vedligeholdelse og reparation af hvidevarer, hvilket forlænger produkternes levetid og reducerer mængden af elektronikaffald.

Læs også Stangstøvsuger i farver, men uden brug af farve Electrolux har udviklet en række stangstøvsugere, hvor de seks forskellige farver er opnået ved hjælp af genanvendt plast.

Virksomheden har lanceret en lignende abonnementstjeneste i Singapore, som tilbyder udlejning, installation, reparation og genanvendelse af produkter.

De produkter, der i øjeblikket tilbydes gennem AtEase, er Pure i9 robotstøvsuger, Well A7 Air Purifier og Pure A9 Air Purifier. Yderligere gulv- og luftplejeprodukter vil blive introduceret senere på året, og flere produkter til bl.a. pleje af køkken og beklædning vil blive tilføjet til tjenesten med tiden.

AtEase-tjenesten vil blive introduceret på markeder uden for Sverige inden længe.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smarte plæneklippere til budgetpris

Garmin lancerer blodtryksmåler

LG træder ind på badeværelset

Lås op med Apple Watch

Ny airfryer fra Wilfa

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

0
Scroll to Top