Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kan du høre ABBA-sangen “Waterloo” i Dolby Atmos

50 år efter ABBA's gennembrud med "Waterloo" har sangen fået sit officielle Dolby Atmos-remix.

Skrevet af / 03/04/2024 - 16:30
Nu kan du høre ABBA-sangen “Waterloo” i Dolby Atmos

Dolby Laboratories annoncerede i dag, at ABBA’s ikoniske single “Waterloo” nu bliver genudgivet i Dolby Atmos. Bag mixerpulten står lydteknikeren Bernard Löhr.

Den remixede udgivelse udkommer fredag den 5. april 2024 – 50 år efter den oprindelige udgivelse, som ABBA vandt Eurovision-finalen med i 1974. Det var som bekendt starten på en eventyrlig musikkarriere, og nu kan både gamle og nye ABBA-fans nyde en spændende ny lydoplevelse.

Det remixede track er skabt af den anerkendte lydtekniker Bernard Löhr, som har arbejdet med ABBA’s Benny Andersson siden 1980’erne og var teknikeren bag Dolby Atmos-mixet til albummet “Voyage”.

Læs også Han stalkede ABBA! I maj kommer den nye dokumentar Take a Chance på Prime Video.
Læs også Dolby Atmos-album fra Thomas Dybdahl Vi har mødt artisten Thomas Dybdahl og lydteknikeren, som står bag skaberværket i Dolby Atmos.

«Waterloo» er bare begyndelsen

For at fejre 50-års jubilæet for “Waterloo” arrangerer Polar Music International og Dolby en eksklusiv lyttesession i Immersive Music Studio i Stockholm. Her vil særligt indbudte gæster kunne opleve klarheden og dybden af “Waterloo” i Dolby Atmos. Gæsterne vil også høre mere fra Dolby og Bernard Löhr, som i øjeblikket arbejder på at remixe resten af ABBA-kataloget i Dolby Atmos-format.

Vil det give nyt liv til ABBA’s klassikere, eller ville det være bedre at lade være? Svaret kan høres fredag den 5. april. Da vil “Waterloo” i Dolby Atmos være tilgængelig på alle platforme, der understøtter formatet, såsom Apple Music og Tidal.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top