Ny hybrid fra Lenovo

Den kinesiske computer-producent har et par lækkerbiskener med på året IFA-messe. Desværre er den ene forbeholdt det kinesiske marked.

Da vi testede Windows 8-baserede hybridcomputere sidste år, løb Lenovo IdeaPad Yoga 13 af med prisen som testens Bedste Køb, og nu er firmaet så klar med en opgradering af den über-fleksible computer, der kommer til at lyde navnet Lenovo Yoga 2 Pro!

Yoga 2 Pro er med sine 15,5 mm og 1,39 kg både tyndere og lettere end sin forgænger. Yoga 2 Pro er udstyret med en 13,3” skærm med QHD+, 10-fingers touchbetjening, 16:9-format og en opløsning på 3200×1800 pixels. Derudover får brugere de nyeste teknologier med Intel 4. generation Core i7 ULT-processorer; Windows 8.1; 512 GB SSD-drev; Intel WiDi til at streame indhold trådløst til et tv; Dolby Home Theatre v4; og op til 9 timers batteritid. Den nye Yoga 2 Pro fås i grå eller orange.

Desuden vil Lenovo nu også til at gøre sig gældende på smartphone-markedet og præsenterer derfor den spritnye Vibe X Android-baserede smartphone på årets messe. Vibe X er udstyret med to kameraer, front og bagside, og kører på Android 4.2 og en MTK 6589T 1.5GHz quad-core processor. Desværre kommer Vibe X ikke til at blive tilgængelig i Europa, men kommer på det kinesiske marked i starten af oktober.

Lenovo IdeaPad 2 Yoga Pro kommer til gengæld i de danske butikker til oktober til en pris på 9.700 kroner, hvilket sågar er 200 kroner billigere end forgængeren.

Les videre
Exit mobile version