IFA 2013

Head-up display til bilen og computer til cyklen fik folk til at stimle sammen om montrerne hos Pioneer. Og så var der selvfølgelig også DJ-udstyr i alle størrelser.
forfatter

De fleste af de produkter, som man kunne se i montrerne hos Pioneer, var allerede lancerede produkter. Men de nyheder, som vi fandt, var til gengæld så meget mere interessante – for ikke at sige overraskende.

DGX-KA900

Hvad siger du for eksempel til proff-cykelcomputeren SGX-CA900 og den tilhørende pedalsensor SGY-PM900? Sættet koster dog mere end de fleste cykler, så det er nok kun de mest entusiastiske, som vil finde på at montere det på velocipeden. Du kan læse mere her.

headsup

Pioneer viste også et lækker head-up display til biler, som kan projicere kørselsvejledningen fra mobilens GPS-navigator. Dette er helt klart fremtiden, da man slipper for at fjerne blikket fra vejen for at følge med i ruten.

DJ

Pioneer er den største producent af DJ-udstyr til både amatører og professionelle, så der var selvfølgelig masser af DJ-grej at se – og ikke mindst pille ved – på standen. Fra helt små controllere, der kan være i en skoletaske, og op til de professionelle DJ-stationer, der kunne få kaptajnen på USS ENterprise til at føle sig hjemme.

SONY DSC
Pioneer er også leveringsdygtige i de hel store (bogstavelig talt) forkromede DJ-løsninger.

På lydsiden fandtes flere nye soundbars, som man kunne få lov til at høre. Alle havde Bluetooth, og de dyreste af modellerne kan desuden streame trådløst fra DLNA-enheder via Wi-Fi. Topmodellen SVX-N700 har desuden separat trådløs subwoofer.

SBX-N700

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.