TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022

Anderledes nyheder fra Pioneer

Head-up display til bilen og computer til cyklen fik folk til at stimle sammen om montrerne hos Pioneer. Og så var der selvfølgelig også DJ-udstyr i alle størrelser.

forfatter
Publiceret 11/09/2013 - 13:43

De fleste af de produkter, som man kunne se i montrerne hos Pioneer, var allerede lancerede produkter. Men de nyheder, som vi fandt, var til gengæld så meget mere interessante – for ikke at sige overraskende.

DGX-KA900

Hvad siger du for eksempel til proff-cykelcomputeren SGX-CA900 og den tilhørende pedalsensor SGY-PM900? Sættet koster dog mere end de fleste cykler, så det er nok kun de mest entusiastiske, som vil finde på at montere det på velocipeden. Du kan læse mere her.

headsup

Pioneer viste også et lækker head-up display til biler, som kan projicere kørselsvejledningen fra mobilens GPS-navigator. Dette er helt klart fremtiden, da man slipper for at fjerne blikket fra vejen for at følge med i ruten.

DJ

Pioneer er den største producent af DJ-udstyr til både amatører og professionelle, så der var selvfølgelig masser af DJ-grej at se – og ikke mindst pille ved – på standen. Fra helt små controllere, der kan være i en skoletaske, og op til de professionelle DJ-stationer, der kunne få kaptajnen på USS ENterprise til at føle sig hjemme.

SONY DSC
Pioneer er også leveringsdygtige i de hel store (bogstavelig talt) forkromede DJ-løsninger.

På lydsiden fandtes flere nye soundbars, som man kunne få lov til at høre. Alle havde Bluetooth, og de dyreste af modellerne kan desuden streame trådløst fra DLNA-enheder via Wi-Fi. Topmodellen SVX-N700 har desuden separat trådløs subwoofer.

SBX-N700

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv en kommentar

Fem årtier med Polk Amerikanske Polk Audio har lavet højttalere i 50 år. R200AE er en jubilæumsmodel, signeret af firmaets grundlægger.
Højttalere til mandehulen Elipson Heritage XLS11 er franske - men ligner amerikanske monitorhøjttalere fra stereoens guldalder.
Der står en legende bag disse Efter pladespillerne er MoFi klar med sin første højttaler.
Få biograflyd hjemme i stuen Er lyden fra dit TV tynd og pjevset? Vi har testet fem soundbars i mellemsegmentet, som kan kurere mager bas og give dig en fed surround-oplevelse!
De bedste, vi har hørt De grønne højttalere fra Monitor Audio er en fødselsdagsgave af karat! Her får du faktisk i både pose og sæk.
QUAD ESL 63 - klassikeren vi ikke glemmer I højttalernes Hall of Fame vil en højttaler stå for sig selv. I et separat rum med en lille rørforstærker tilsluttet. Hvor den afspiller Ella Fitzgerald eller Arthur Rubinstein. Folk vil blive bjergtaget af klangen.
Følg Lyd & Billede