Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Lydlamper og flade subwoofere

Med JBL Spark kan du hænge lyden i loftet. Eller hvad med en subwoofer til at hænge på væggen?

Skrevet af / 10/09/2013 - 12:17
Lydlamper og flade subwoofere

Med over 60 nye produkter på IFA 2013 har Harman-gruppen dækket et bredt felt af produkter med lyd i højsædet. Den festlige trådløse højttaler på billedet herover er bare et af mange eksempler på nytænkning.

Spark ligner en lampe, og den kan faktisk hænges ned fra loftet, hvis du ønsker det. Eller den kan bare lægges, hvor det passer dig. Højttaleren er trådløs, så der kan streames musik via Bluetooth fra smartphone eller tablet, og den leveres i flere farver.

JBL Voyager er også trådløs, bærbar, ladbar og delbar. Det inderste højttalerelement kan tages ud og læges et andet sted, imens basen, som indeholder batteri og subwoofer, spiller med.

JBL-Voyager-White-Undocked

Harman Kardon Soho er en kompakt og let hovedtelefon med aftagelig ledning, som er i butikkerne til oktober til 149 €. Den leveres i sort, hvid og beige, og har ledning med fjernstyring til både til Apple- og Android-mobiler.

Harman-Kardon-Soho-White-Folded

Harman Kardon kunne også fremvise en bærbar, trådløs højttaler i de samme farver. Esquire er batteridrevet, og har op til 10 timers batteritid.

ESQUIRE-White-Detail-tif

Højttaleren har indbygget USB-hub, så man kan oplade op til tre mobile enheder samtidig. En indbygget mikrofon med støjdæmpning skal desuden gøre det muligt at snakke håndfrit i mobil via højttaleren. Esquire fås i oktober, og koster 230 €.

En anden nyhed er Harman Kardon Onyx, som er en tallerkenformet trådløs højttaler til 430 €. Den er nyeste medlem i den meget kritikerroste Harman Kardon Go Play-serie.

Onyx-Side

Der er en samlet forstærkereffekt på 60W i Onyx, og den kan styres fra Harman Kardons Remote app på iOS-enheder. Der er indbygget NFC, som gør det lettere at opsætte Bluetooth til trådløs musikstreaming. Den understøtter desuden streaming via AirPlay og har en 3,5 mm mini-jack-indgang for analoge lydkilder og en USB-port, som oplader mobilen, imens den spiller via Onyx.

SabreSoundbar_01
Til tv og fim har Harman Kardon nye soundbars, som Sabre SB 35 og SB 26. Det er flade soundbars i lækker aluminiumsudførelse. Og SB 35 rummer hele otte kanaler med lyd.

Den har også tre HDMI-indgange, trådløs Bluetooth-streaming, og kan kobles trådløst sammen med den nye flade subwoofer, som kan hænges på væggen eller lægges under sofaen.
Harman-Kardon-Sabre_Sub-Medium
Soundbaren og subwooferen er tilgængelige fra starten af november, og vil koste 7.500 kr.

Harman Kardon har desuden tre nye hjemmebioreceivere klar, og flere Blu-ray-anlæg. Både i 2.1-kanals konfigurationer, og i 5,1-kanals.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

Nu kan du linke til alle musiktjenester på én gang

Endelig en prisvenlig Roon-streamer!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top