Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Masser af nyheder fra Philips

Hvis et solidt tv-apparat eller en trådløs højttaler ikke frister, kan du blive hjemme-dj.

Skrevet af / 08/09/2013 - 12:54
Masser af nyheder fra Philips

Philips indledte sin presskonference med at tillkendegive, at de satser stort på digitalt. Det lød lidt mærkeligt, eftersom hele hjemmeelektroniksiden allerede er digital. Det viste sig imidlertid, at det, som de denne gang havde i tankerne at digitalisere, var køkkenapparater. Frem over skal også kaffemaskiner og smarte ovne have en digital tilstedeværelse, og kunne styres med en app.

Philips-9000-series-460x258

På TV-siden var den store nyhed Philips 9000-serien med Ultra HD-opløsning (2160P) og Ambilight-belysning. Den kommer som 65″ til en pris af 5.000 euro. Der kommer også en udgave  i 84″.

Philips-SB2000B-The-Dot

Man viste også et antal Bluetooth-højttalre. Blandt dem den lille batteridrivne og stænktætte The Dot, som kommer i september for 79 euro.Philips-SHOQBOX-XL-wireless-portable-speaker-SB8600

ShoqBox XL er en rigtig partyhøjttaler med 3-tommers element, NFC for enkel sammenkobling. den kommer i september til en pris på 200 euro.

I Phlips’ Urban speaker range viste man også S5X (100 W, 250 euro) og S3X (30 W, 200 euro) med fire lydkilder: Bluetooth med apt-X og AAC, digital (optisk og koaxial) indgang og almindelig stereoindgang.

hilips-Fidelio-Sound-Towers-DTM9030-

Philips fremviste også sine Fidelio Sound Towers, stereohøjttalere med indbygget forstærker. I det ene tårn findes et dockingstik for både Apple Lightning og den gamle iPhone-kontakt. Og rækker det ikke, kan man anvende Bluetooth (aptX og AAC). Der er også indbygget cd-spiller, USB-port og FM-radio. DMT9030 kommer i oktober til 800 euro.

soundsphere

Disse lækre designhøjttalere hedder SoundSphere. Vi har tidligere skrevet om dem, men her kunne man se dem i virkeligheden.

philips-e-series

E-serien er smarte højttalere, som normalt er bergnet til at blive brugt som stereohøjttalere. Man kan imidlertid tage toppen af og bruge den som surroundhøjttalere. Tilslutningen sker med HDMI eller Bluetooth (aptX og AAC). E5-modellen har desuden trådløs subwoofer. CSS7235Y kommer i oktober til en pris på 700 euro.

philips-M1X-DJ-

Den sjoveste nyhed var imidlertid hjemme-DJ-stationen M1X-DJ, som er udviklet i samarbejde med stjerne-DJ’en Armin van Buuren. Den er bærbar og fungerer på samme måde som “rigtigt” DJ-udstyr. Og Armin lovede, at den spiller HØJT. Den kommer på markedet i november til en pris af 400 euro.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Goldmund effektforstærker: Men spørg ikke om prisen ...

En forstærker for drømmere

Vinyl sætter ny rekord

Komplet anlæg i retrostil

Pladespiller med plug and play

Nyt fra schweiziske Soulution

Rogers LS3/5A - klassikeren vi ikke glemmer

En klassiker vi ikke glemmer

Da hi-fi var en livsstil

Noget helt særligt til din pladesamling

Nu kan du linke til alle musiktjenester på én gang

Endelig en prisvenlig Roon-streamer!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top