TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lamborghini får lydanlæg fra Monster

Lamborghini sætter ekstra fut i deres Veneno Roadster med lydanlæg fra Monster.

forfatter
Publiceret 09/01/2014 - 10:29

Som om en Lamborghini Veneno Roadster ikke er ekstrem nok i sig selv, kommer den nu fremover med et topklasses lydanlæg fra Monster.

Monster giver sin egen signatur til Lamborghini Veneno Roadster med lydanlæg fra den amerikanske producent, som er bedst kendt for sine kabler og gennem de senere år også for hovedtelefoner.

Cabrioleten Veneno Roadster er nok den mest dramatiske model fra Lamborghini til dags dato. Og med et high-end musikanlæg fra Monster håber producenten på at gøre bilen – om muligt – endnu mere eftertragtet. Hvorvidt det ligefrem fører til et folkeligt gennembrud, er dog tvivlsomt. Med en pris på 3,3 millioner euro lander vi antagelig på en pris på den ubehagelige side af et halvt hundrede millioner kroner, hvis nogen skulle sætte danske nummerplader på den.

Dynamik og klarhed

Hvad lydkvalitet angår, loves det ypperste inden for dynamik og klarhed. Amerikanerne er glade for at markedsføre teknologier med store navne uden egentlig at uddybe, hvad teknologien indebærer. Derfor er vi endnu ikke blevet klogere på, hvad der ligger bag “den banebrydende teknologi Pure Monster Sound”. Det eneste vi ved, er at det er Monsters formand selv, Noel Lee, der står bag teknologien. Mandenm som også udviklede meget af lyden i hovedtelefonerne Beats by Dr. Dre.

Lamborghini-Veneno-Roadster-front-side-motion-view

Veneno Roadsters lydsystem skal flytte ægte live-lyd ind i bilen, så både fører og passager kan nyde musik med lydkvalitet i ypperste klasse.

“At få lov til at stå bag lydbilledet i denne bil er en ekstra stor glæde for mig, og jeg er stolt over, at Lamborghini stolede på Monster til denne opgaven. Lamborghini skiller sig ud som den bedste italienske producent af luksus-supersportsvogne, og det mig er en ære at med i dette projekt,” siger formand Noel Lee i en pressemeddelelse.

monsterproducts.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Næste års nyheder på verdens største elektronikmesse vil være små, smarte ting, der holder øje med os, og snakker sammen bag vores ryg.
Svenske Primare blev set i intimt selskab med det amerikanske prestigefirma D’Agostino på Venetians high-end-afdeling i Las Vegas.
I X1 har Raidho lavet sin hidtil mindste og billigste højttaler. Men den spiller som en kæmpe!
Årets CES-messe i Las Vegas bød på flere spændende nyheder. Størst var buede skærme med superopløsning samt gadgets til at tage på. Og så var vi naturligvis ude og se på hi-fi.
Astell & Kern lancerede på CES i Las Vegas en ny topmodel, kaldet AK240. Den bærbare afspiller har op til 384 GB lagerplads - eller kapacitet til omkring 800 album i fuld ukomprimeret lydkvalitet.
På CES-messen viste Sharp en række superskarpe nyheder - herunder en helt ny hybrid mellem Full HD og 4K.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend