Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Lamborghini får lydanlæg fra Monster

Lamborghini sætter ekstra fut i deres Veneno Roadster med lydanlæg fra Monster.

Skrevet af / 09/01/2014 - 10:29
Lamborghini får lydanlæg fra Monster

Som om en Lamborghini Veneno Roadster ikke er ekstrem nok i sig selv, kommer den nu fremover med et topklasses lydanlæg fra Monster.

Monster giver sin egen signatur til Lamborghini Veneno Roadster med lydanlæg fra den amerikanske producent, som er bedst kendt for sine kabler og gennem de senere år også for hovedtelefoner.

Cabrioleten Veneno Roadster er nok den mest dramatiske model fra Lamborghini til dags dato. Og med et high-end musikanlæg fra Monster håber producenten på at gøre bilen – om muligt – endnu mere eftertragtet. Hvorvidt det ligefrem fører til et folkeligt gennembrud, er dog tvivlsomt. Med en pris på 3,3 millioner euro lander vi antagelig på en pris på den ubehagelige side af et halvt hundrede millioner kroner, hvis nogen skulle sætte danske nummerplader på den.

Dynamik og klarhed

Hvad lydkvalitet angår, loves det ypperste inden for dynamik og klarhed. Amerikanerne er glade for at markedsføre teknologier med store navne uden egentlig at uddybe, hvad teknologien indebærer. Derfor er vi endnu ikke blevet klogere på, hvad der ligger bag “den banebrydende teknologi Pure Monster Sound”. Det eneste vi ved, er at det er Monsters formand selv, Noel Lee, der står bag teknologien. Mandenm som også udviklede meget af lyden i hovedtelefonerne Beats by Dr. Dre.

Lamborghini-Veneno-Roadster-front-side-motion-view

Veneno Roadsters lydsystem skal flytte ægte live-lyd ind i bilen, så både fører og passager kan nyde musik med lydkvalitet i ypperste klasse.

“At få lov til at stå bag lydbilledet i denne bil er en ekstra stor glæde for mig, og jeg er stolt over, at Lamborghini stolede på Monster til denne opgaven. Lamborghini skiller sig ud som den bedste italienske producent af luksus-supersportsvogne, og det mig er en ære at med i dette projekt,” siger formand Noel Lee i en pressemeddelelse.

monsterproducts.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

0
Lyd & Billede
Scroll to Top