Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Martin Logan bliver løs på tråden

Man kan tillade sig at forvente en hel del, når Martin Logan laver en trådløs højttaler. Crescendo har både Bluetooth og Airplay, og du kan bide dig selv i næsen på, at vi glæder os!

Skrevet af / 14/01/2014 - 11:00
Martin Logan bliver løs på tråden

Det er ingen hemmelighed, at vi har et svagt punkt for Martin Logans elektrostathøjttalere. De er så gode, at vi valgte at kåre den gulvstående Montis til årets high-end højttaler i 2013.

I den anden ende af skalaen finder vi Crescendo. En lille bordhøjttaler af den trådløse slags, men med den ualmindelige kombination Bluetooth og AirPlay. Det plejer eller at være enten eller.

Fordelen med BT er, at alle kan streame musik direkte til højttaleren med fuld opløsning, hvis man vel at mærke har en enhed med Bluetooth Apt-X. Apple-brugere med iPhone og iPad kan allerede streame i fuld opløsning, med Wi-Fi og AirPlay.

ML-Crescendo-env

Højttaleren har en 24-bit 48kHz DSP, som er i stand til understøtte afspilning af højtopløst lyd. Den er bestykket med to af Martin Logans bånddiskanter, og en 5 x 7 tommers bassenhed, som som drives af en 100 W kraftig forstærker.

Den leveres i sort lak, eller ægte valnøddefiner over et kabinet af MDF, og ved siden af de trådløse muligheder USB-indgang, så man kan lade og spille direkte fra en iPhone. Man kan desuden tilslutte en anden lydkilde via en analog lydindgang på bagsiden. Der er også en optisk digital indgang, og ethernet-kontakt for tilslutning til et kablet netværk.

Crescendo-højttaleren vil komme i butikkerne i løbet af første kvartal i år til en pris af 900 dollar, og vil konkurrere direkte med tilsvarende højttalere fra B&W og Geneva.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Scroll to Top