Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Smart tilbehør fra Logitech

Spiltilbehør for iPhone og smart mus til flere enheder.

Skrevet af / 14/01/2014 - 10:24
Smart tilbehør fra Logitech

Der findes masser af sjove spil til iPhone, men i længden bliver det lidt ubekvemt at spille. Den er ikke så ergonomisk at holde i hånden, og fingrene dækker nødvendigvis for en del af skærmbilledet, når man styrer via toucshærmen.

logitech-gameshell

Logitechs løsning hedder Powershell og er en skal, som er udstyret med analog D-pad og styreknapper. Desuden har den et inbygget batteri på 1500 mAh, som gør, at man kan spille længere. Alla mobilens knapper er stadig tilgængelige. Første indtryk er, at den er rigtig bekvem i brug.

Her er en liste over alle de spil, som indtil nu understøtter spillecontrolleren.

Logitech Powershell koster 799 kr.

ultrathin-mouse

Blandt de mange trådløse tastaturer og mus, som var udstillet på standen, var der en, der tiltraks sig opmærksomhed. Hvis man har flere apparater, som man vil styre med sin trådløse mus, er Ultrathin Touch Mouse T630 rigtig smart. Den kan nenmlig parres med med flere enheder via Bluetooth og siden skifte mellem dem med en omskifter. Af en så lille og tynd mus var den forholdsvis behagelig at bruge. Kan købes nu for 599 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top