Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Følg teknologinyhederne fra CES-messen

Årets første, store teknologimesse bliver den mest spændende længe. Her vil vi få et smugkig ind i tv-fremtiden og se helt ny teknologi for første gang.

Skrevet af / 06/01/2014 - 18:46
Følg teknologinyhederne fra CES-messen

Consumer Electronics Show afholdes i januar hvert år i Las Vegas. Dette års messe begynder i morgen, tirsdag den 7. januar, og varer frem til weekenden. Her finder man det største udvalg af gadgets og nye forbrugerelektronikprodukter i verden samlet på ét sted. Men messen er kun åben for branchefolk og journalister i modsætning til CES’ europæiske modstykke, IFA i Berlin, som også er åben for publikum.

TV kommer til at stå i fokus på årets CES-messe, hvor den største nyhed (i dobbelt forstand) foreløbig er LG’s enorme 105” OLED-tv med buet 5K-skærm, LG 105UC9.

LG-105-inch-curved-4K-TV

LG er næppe de eneste, der kommer med store nyheder på CES. Vi regner med at se en mængde nye smart-ure – og sikkert en del knap så smarte ure – og der vil med stor sandsynlighed blive lanceret nye tjenester fra de mange streaming-leverandører.

Kameraer, hi-fi og hovedtelefoner vil også stå i kø for at få vores opmærksomhed, og stikordet bliver ganske givet “trådløs”.

Lyd & Billede vil være til stede på CES i løbet af ugen med hele fem journalister, og vi kommer til at rapportere dagligt fra messen – og også fra The Venetian Hotel, hvor alle hi-fi-godterne befinder sig.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top