TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Biludstillingen i Genève er aflyst

På grund af frygt for coronavirus.

forfatter
Publiceret 28/02/2020 - 12:45

Geneva International Motor Show skulle efter planen løbe af stablen den 5.-15. marts, på trods af frygten for coronavirus.

Men i dag står det klart, at de schweiziske myndigheder med øjeblikkelig virkning sætter foden ned over for alle forsamlinger på mere end 1.000 mennesker. Det gælder mindst indtil medio marts. Den internationale biludstilling vil derfor blive direkte berørt og får ikke tilladelse til at afholdes.

Så sent som i går fik vi en e-mail fra elbilproducenten Byton om, at de ville trække sig fra udstillingen, og hvis den fik lov til at fortsætte, var der grund til at tro, at andre aktører ville følge efter. Det behøver vi ikke længere at spekulere i, da messen altså slet ikke får lov til at finde sted.

Det er ikke den første teknologimesse, der aflyses på grund af coronafrygt. Mobile World Congress blev som bekendt aflyst for to uger siden.

Palexpo, arrangøren af bilmessen, har forsøgt at holde programmet kørende ved at udsende en advarsel til deltagerne. Her stod der, at de ville øge hyppigheden af rengøring og desinficering af messeområdet, og de bad udstillere fra “risiko-områder” om at få testet deres personale, ligesom de opfordrede deltagerne til at vaske hænder regelmæssigt og desuden holde sig mindst en meter fra alle, der “hostede eller nyste”.

Men det har altså ikke været nok for myndighederne i Schweiz, som nu har sat en stopper for showet.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bluetooth sikrer dækkene Der findes en app til det: Hold øje med dæktrykket på cyklen digitalt.
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Teslas vildbasser kan endelig bestilles De heldigste får deres Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nytår.
Derfor købte jeg Tesla Tesla er ikke nødvendigvis den bedste bil. Men det er den, der opfylder mit behov.
Se de sidste billeder - og video - af Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls kommer i 2023. Kørekomforten skal minde om et flyvende tæppe!
Tjek Fords automatiske "laderobot" Ford tester en ny type automatisk ladestation, hvor du selv slipper for at fumle med ladekablet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend