TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Biludstillingen i Genève er aflyst

På grund af frygt for coronavirus.

forfatter
Publiceret 28/02/2020 - 12:45

Geneva International Motor Show skulle efter planen løbe af stablen den 5.-15. marts, på trods af frygten for coronavirus.

Men i dag står det klart, at de schweiziske myndigheder med øjeblikkelig virkning sætter foden ned over for alle forsamlinger på mere end 1.000 mennesker. Det gælder mindst indtil medio marts. Den internationale biludstilling vil derfor blive direkte berørt og får ikke tilladelse til at afholdes.

Så sent som i går fik vi en e-mail fra elbilproducenten Byton om, at de ville trække sig fra udstillingen, og hvis den fik lov til at fortsætte, var der grund til at tro, at andre aktører ville følge efter. Det behøver vi ikke længere at spekulere i, da messen altså slet ikke får lov til at finde sted.

Det er ikke den første teknologimesse, der aflyses på grund af coronafrygt. Mobile World Congress blev som bekendt aflyst for to uger siden.

Palexpo, arrangøren af bilmessen, har forsøgt at holde programmet kørende ved at udsende en advarsel til deltagerne. Her stod der, at de ville øge hyppigheden af rengøring og desinficering af messeområdet, og de bad udstillere fra “risiko-områder” om at få testet deres personale, ligesom de opfordrede deltagerne til at vaske hænder regelmæssigt og desuden holde sig mindst en meter fra alle, der “hostede eller nyste”.

Men det har altså ikke været nok for myndighederne i Schweiz, som nu har sat en stopper for showet.

Annonce
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

Buzz kan vende på en femøre! Den moderne version af folkevognbussen er en ægte fuldtræffer – bortset fra ét problem.
Hurtigere Abarth-udgave af Fiat 500e På vej med flere hestekræfter og falsk motorlyd
Den ikoniske Golf genopstår som elbil Kommer formentlig også som elektrisk Golf GTI.
Prægtige Morgan får lyd fra Sennheiser Morgan er ægte britisk bilkunst. Og nu får de lydanlæg fra selveste Sennheiser. Først ude er Plus Four og Plus Six.
Porsche Macan bliver elektrisk: Her er de friske detaljer Porsche har frigivet flere detaljer om den elektriske version af Macan, som forventes at komme ud på vejene i 2024. Der loves over 600 hestekræfter, 100 kWh batteri og lang rækkevidde!
Volvo EX90 ny luksus-SUV er lanceret og prissat Volvos flagskib kan bestilles nu og leveres i 2024
Følg Lyd & Billede