Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Mobile World Congress 2020 er aflyst!

Arrangøren aflyser hele messen på grund af coronavirus.

Skrevet af / 12/02/2020 - 21:18
Mobile World Congress 2020 er aflyst!

De seneste dage er de tikket ind. Aflysningerne. De fleste store tech-firmaer har simpelthen droppet at deltage på årets store mobilmesse, Mobile World Congress, der var planlagt til at finde sted fra d. 24. februar og fire dage frem.

LG var blandt de første til at aflyse efterfulgt af en halv aflysning fra ZTE. Men så blev frafaldet til en syndflod, og inden for få dage meddelte bl.a. Amazon, Facebook, Intel, Ericsson, Nvidia, Samsung, Sony, Nokia og HMD Global, at de trak stikket på deres deltagelse på mobilmessen af hensyn til medarbejdernes sikkerhed og sundhed.

F.eks. skrev HMD Global, der har licens til at producere og markedsføre smartphones under Nokia-mærket, tidligere i dag i en pressemeddelelse:

“MWC Barcelona har altid været en vigtig begivenhed, hvor vi har set frem til at vise vores nye produkter til vores partnere, kunder, medier og fans. Imidlertid er det vores højeste prioritet at sikre medarbejderes, kunders og interessenters sundhed og sikkerhed.

Derfor mener vi, at det er den rigtige beslutning at annullere vores deltagelse på Mobile World Congress 2020, og derudover ønsker vi at udtrykke vores oprigtige tak til GSMA og andre myndigheder for deres utrættelige indsats for at tackle de udfordringer, der følger af Covid-19, og de har vores fulde støtte.”

Arrangøren, GSMA, havde ellers først annonceret, at man agtede at gennemføre messen, men at man havde forberedt en række forholdsregler, der skulle beskytte deltagerne mod den frygtede virus.

Bl.a. ville messen forbyde personer at deltage, hvis de kom rejsende direkte fra den provins i Kina, hvor coronavirussen først blev identificeret. Andre rejsende fra Kina skulle ved at fremvise deres pas bevise, at det var mindst 14 dage siden, at de havde forladt landet.

Men nu smider GSMA altså håndklædet i ringen. I en udtalelse siger John Hoffman, CEO for arrangøren GSMA, at sygdomsudbruddet har gjort det “umuligt” afholde messen, skriver erhvervsmediet Bloomberg. Det bliver første gang i messens 33 år lange historie, at den ikke bliver afholdt.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

Nye funktioner til Pixel-enheder

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

0
Scroll to Top