TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløse propper fra Klipsch

Glem ledningskaos. Klipsch R6 In-Ear Bluetooth er hørepropperne for dem, som synes om trådløs bekvemmelighed.

Når man er aktiv og på farten, er det træls med ledninger, der hænger fast i lynlåse og knapper – og bliver trukket ud af øret med et brutalt “plop”.

Læs testen af trådløse trænings-hovedtelefoner

Så når Klipsch frister med et par trådløse Bluetooth-in-ear-hovedtelefoner, får det os til at spidse ører. Og disse er lavet til at være så komfortable som muligt.

De fastgøres bag øret og har propper, der er formet til at passe bedre i øret. Med to kvarttommers drivere skulle de levere klassisk Klipsch-lyd med punch i op til otte timer, før de har brug for genopladning.

Ørepropperne har også mikrofon og fjernbetjening, og kan bruges med iPhone eller Android-telefoner.

Prisen kendes ikke, men i USA, hvor de lanceres, koster de USD 149, hvilket nok vil kunne forventes at løbe op i ca. 1.200 kr inklusiv moms.

Foto: Klipsch
Foto: Klipsch

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.