TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Prisgunstige hørepropper fra Marshall

Med aktiv støjreduktion og lang batterilevetid.

forfatter
Publiceret 17/09/2021 - 15:27

Marshall lancerer ikke et, men to sæt trådløse hørepropper. Minor III er de billigste og mest simple. Her har Marshall arbejdet på at forbedre lyden, men lydsignaturen er stadig ægte Marshall, lover de. Kraftfuld og fyldig.

De kan også spiller længe. 25 timer, hvis man lægger batterilevetiden for selve propperne – fem timer – og de ekstra opladninger i etuiet sammen.

Marshall Minor III. (Foto: Marshall)

Minor III har touch-betjening på den ene høreprop, og de er sprøjtesikre, så man ikke behøver at frygte efterårets regnvejrsdage.

Prisen er opgivet til 995 kroner, og de kan forudbestilles allerede nu.

Marshall Motif A.N.C. (Foto: Marshall)

Motif A.N.C.

Den anden model hedder Motif A.N.C. og er mere avanceret med adaptiv støjreduktion og EQ-indstillinger via en app på mobilen. Den aktive støjreduktion kan justeres i app’en, og musikken styres ligeledes på en touch-flade på den ene høreprop.

Læs også Rockede hørepropper med fed bas Det er Marshall Mode II, man skal have, hvis man elsker, at det trykker lidt i ørerne, når man spiller musik. Højt, selvfølgelig.

To mikrofoner skal sikre, at man bliver hørt under telefonsamtaler.

(Foto: Marshall)

Her er batterilevetiden opgivet til fire en halv time – 20 timer, hvis man regner etuiet med.

Dem er det også muligt at forudbestille nu, og hørepropperne er tilgængelige fra den 30. september til 1.495 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend