Sonos antyder produktlancering 6. maj

“The Shows must go on,” siger Sonos på Twitter. Kan vi forvente nye højttalere den 6. maj?
forfatter

Sonos har været i modvind den seneste tid: Før jul sidste år varslede den amerikanske højttalerproducent, at de ville udfase software-opdateringer og dermed i praksis tage livet af deres ældre produkter, hvilket fremkaldte en ren lynch-stemning hos deres ellers så loyale kunder. Det hele endte med, at Sonos-chef Patrick Spence måtte gå ud og sige undskyld i et åbent brev!

Sonos har siden vendt på en tallerken og tilbyder nu en løsning, hvor nye og gamle produkter stadig kan bruges i det samme multirumssystem, omend i forskellige grupper. Løsningen, hvor man kunne få rabat på nye modeller ved at ødelægge sine gamle produkter, er også blevet erstattet af en mere miljøvenlig “Trade Up”-rabatordning.

Her er de produkter, der er kompatible med Sonos S2 – og ikke. (Grafik: Sonos)

Nye produkter den 6. maj?

Sonos er sikkert ivrige efter at lægge Recycle-fadæsen bag sig og fokuserer nu på nye produkter og tjenester. Til juni kommer det nye operativsystem Sonos S2 og den tilhørende app, S2 Controller. Hermed får Sonos-produkterne nye funktioner, ny brugerflade og – ikke mindst – understøttelse af højopløst lyd!

Samtidig meddeles det, at nye produkter kan være på vej. Lørdag udsendte Sonos en besked på Twitter, der refererer til en lancering den 6. maj, altså et stykke tid før det nye operativsystem skal rulles ud.

Det er allerede kendt, at Sonos S2 vil “muliggøre lydteknologier med højere opløsning til musik og hjemmebiograf”. Det kan tolkes derhen, at fremtidige Sonos-produkter vil understøtte højopløste musikfiler så vel som højopløst surround-lyd!

Sonos’ bedste soundbar, Playbar, begynder som bekendt at være oppe i årene og har fået skarp konkurrence fra soundbars med Dolby Atmos 3D surround-lyd.

Annonce

Hvem ved, måske kommer der snart en efterfølger til Playbar med Atmos? Eller drejer det sig om en vigtig opdatering til eksisterende produkter? Det får vi at vide den 6. maj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også